Nézd meg a térképen, hol kell útdíjat fizetni januártól!

útdíj matrica térkép Ferihegy fizetés
Január 1-től fizetőssé válik több útszakasz. Közzétették azokat a térképeket, amelyek alapján ki lehet számolni, hol kell, és hol nem kell majd fizetni, illetve ahol megyei matricát is lehet majd használni.

A térképeket az Utinform, a Kormany.hu, illetve a Nemzetiutdij.hu oldalakon is meg tudod nézni.

Forrás: nemzetiutdij.hu

A Városi és Elővárosi Közlekedési Egyesület a Facebook-oldalán azt írta, eszerint még a Ferihegyre vezető út is fizetős lesz.

Zárd üvegbe a legszebb élményeidet jövőre! Így készül az emléküveghttp://www.life.hu/news/20141231-keszits-emlekuveget-befottes-uvegbol-es-papirra-irt-emlekekbol.htmlVannak, akik naplójukban jegyzik le emlékeiket, megint mások egy kis ládikában gyűjtik össze őket, és akadnak, akik a fejükben őrizgetik legszebb élményeiket. A Life.hu most mutat egy újabb trükköt, hogyan zárhatod egyetlen üvegbe legszebb történeteidet.NewsOrigoEzekkel a filmekkel érdemes zárnod az idei évethttp://www.life.hu/news/20141230-az-ev-utolso-napjan-ezeket-a-filmeket-nezd-a-teveben.html5 remek filmet gyűjtöttünk össze számodra, amelyekkel izgalmasan tölteheted az estét. Izzítsd a távkapcsolót!News--„Ami neked petárda, neki ágyúlövés" - Így óvd meg kedvenceidet szilveszterkor!http://www.life.hu/news/20141230-szilveszterkor-a-haziallatokat-ovd-meg-a-petardabalesetektol.htmlFokozott odafigyelésre kéri az állattartókat több állatvédő egyesület a szilveszteri petárdázás miatt, amely sok háziállatnál okozhat pánikot.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.