Már a villa előtt is hülyét csinált magából VV Dani

VV7 VV Dani részeg VOLT Fesztivál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 2011-es Volt fesztiválon érdekes módon pont VV Danit találta meg egy riporter, aki igyekezett a tök részeg fiút megszívatni.

VV Dani valószínűleg vonzódik a kamerák világához, mert a rengeteg, fesztiválon vadul bulizó fiatal közül pont őt találta meg egy riporter. A fiú nemes egyszerűséggel hülyét csinált magából, és az sem mentség erre, hogy tök részegen fesztiválozott.

Fotó: Sajtóklub/RTLII/Bársony Bence

"Ha médiasztár akarsz lenni, akkor vedd le a pólódat és bukfencezzél egyet" - szólította fel a riporter Danit, aki nem sokat teketóriázott. Esetlen bukfencet vetett, amely során egy padnak csapódott és feltehetően alaposan beütötte magát. „Mutassuk meg a sérülést!" - próbálta levetetni a fiú gatyáját a riporter, sikertelenül.

„Én a média kedvéért nem fogok kurvának állni" - replikázott Dani, akinek sérüléséről azonnal elterelte a figyelmet az időközben előbukkant VV Gigi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.