Zimány Linda volt pasijával, Kedves Ferenccel bulizott a Szigeten

buli Sziget Fesztivál Zimány Linda Kedves Ferenc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zimány Linda a Sziget Fesztiválon lazult Kedves Ferenc társaságában. A Life.hu újságírójának kérdésére elmondta, véletlen futottak össze.

Ahogy a Life.hu is megírta, Zimány Lindát 2013 elején már hírbe hozták Kedves Ferenccel. Amilyen hirtelen összejöttek, olyan hamar szakítottak is. Idén viszont a Balaton Soundon és a Sziget Fesztiválon is együtt buliztak.

Forrás: Life.hu

Jude Law után a Szigeten Kedves Ferenccel is beérte a szőke modell. Igaz, itt nem esett szó sem csókról, sem másról. "A Prodigy koncert érdekel, kedvelem az együttes és nagyon jól érzem magam. A barátnőmmel jöttem, Ferivel teljesen véletlen futottunk össze és mivel jóban vagyunk természetes, hogy egy társaságban Szigetelünk” – mosolygott Linda, aki láthatóan nagyon jól érezte magát a Kedves körül összegyűlt csapatban. Korábban a Balaton Soundon is egymás társaságában láttuk őket, igaz, akkor ott volt Kedves jelenlegi barátnője is a közelben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.