Fehérvári Alfréd Gábor zuhanyzó fogyás Rising Star énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fehérvári Gábor Alfréd három éve a zuhanyzó ördöge, csodás testére az első percben felfigyeltek a női szavazók, rekedtes énekhangja mellett. Alfréd alaposan belefogyott a versenybe.

Alfréd saját véleménye szerint csak árnyéka önmagának, mármint ami a fizikumát illeti. A versennyel járó folyamatos feszültségnek köszönhetően elvesztette az izmait.

Fotó: Ruff István/tv2


„Sokszor enni sincs időm a felkészülés alatt, hiszen rengeteg dolgom lett, a verseny mellett megtartottam a munkámat is, így sok mindent kell összehangolni. A nagy rohanásban az elmúlt hónapokban fogytam 8 kilót. Edzeni sehova nem járok, arra végképp nincs időm. Amikor elkezdődött a műsor, már akkor sem voltam formában, nem edzettem tavaly július óta. A bemutatkozó kisfilmemben távol voltam a topformámtól, de még mindig jobban néztem ki, mint most. Amikor az ember emlékszik rá, hogyan nézett ki még februárban, majd belenéz a tükörbe, egyértelmű a különbség, 'puding' lettem. Tudom, hogy a testem mire képes, de ha valaki öt hónapig nem edz és nem úgy táplálkozik, ahogy kellene, akkor leereszt. Amikor nyárra leépültem elkezdtem edzeni, jól is esett. Négy-öt hét alatt visszaszedtem az izmaimat és újra jól éreztem magam a bőrömben. Igaz, akkor a barátnőm neheztelte a sok edzést. Mire hazaértem teljesen fáradt voltam, nem volt erő semmihez. Egy jó edzéstől az ember nem felfrissül, hanem vége van az életének aznapra. Szeptemberben ismét abba kellett hagynom a sportolást, hiszen a műsorral jött feladatok mellett nem volt rá lehetőségem. Azóta inkább nem is nézek tükörbe" - nevetett Gábor, aki azt is elárulta, szüksége van a fizikai terhelésre.
„Ha nem mozoghatok, ha fizikailag nem fáradok ki, akkor nem érzem teljesnek az életem. A Rising Star csak mentálisan fáraszt le. Nehéz lesz, de tudom, hogy sikerülni fog visszaszerezni a régi formám. Leginkább az arcomon látszik, hogy lefogytam, de mindenhol meg tudom fogni a bőrt magamon, nincs alatt izom."

Rising Star: Palmer Izsák nem akar dalt kérni közismert dalszerző bátyjátólhttp://www.life.hu/bulvar/20150109-betegen-lep-szinpadra-palmer-izsak-akinek-batyja-johnny-k-palmer-ismert-zenezsrezo.htmlPalmer Izsákot szinte minden családtagjával összekeverik, ráadásul bátyja, Johnny K. Palmer már komoly sikereket tudhat magának a magyar zeneiparban.TV + Bulvár--Rising Star: Udvarias Annának közös múltja van Kiszel Tündévelhttp://www.life.hu/bulvar/20150109-udvarias-anna-a-rising-starbol-jo-baratsagban-van-kiszel-tundevel.htmlKiszel Tünde a múlt hétvégén a közösségi portálon Udvarias Anna védelmére kelt, amikor Mező Misi a színésznő korát véleményezte. Kiderült, honnan ismerik egymást.TV + Bulvár--Ez volt az utolsó esélye? A 47 éves Udvarias Anna esett ki a Rising Starbólhttp://www.life.hu/bulvar/20150111-udvarias-anna-esett-ki-a-rising-star-elo-adasabol.htmlA nézők nem szeretnék tovább Udvarias Annát hallgatni, Kovács Gyopár viszont továbbjutott.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.