Újabb túszejtés Párizs közelében

Forrás: AFP/Francois Nascimbeni -
Charlie Hebdo posta Párizs Franciaország túszdráma túszejtés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy ismeretlen férfi túszokat ejtett egy postahivatalban Párizs egyik északnyugati elővárosában, Colombes-ban pénteken - jelentette az AFP francia hírügynökség rendőrségi forrásokra hivatkozva. Az esetnek valószínű, hogy nincs köze az egy hete történt túszdrámához.

Nevük elhallgatását kérő illetékesek szerint egy fegyveres férfi röviddel délután 1 óra előtt vette be magát a postahivatalba. Azt nem tudni, hogy a túszejtés idején hányan tartózkodtak a helyiségben. A túszejtésnek az első hírek szerint nincs köze az előző heti iszlamista terrortámadásokhoz – tudósít az Origo, ahol követheted a friss eseményeket!

Forrás: AFP/Francois Nascimbeni

Január 7-én két szélsőséges iszlamista tizenkét halálos áldozatot szedő merényletet követett el a Charlie Hebdo francia szatirikus lap szerkesztősége ellen. A támadás után egy másik szélsőséges iszlamista túszokat szedett egy párizsi élelmiszerboltban, és a túszdrámában négyen meghaltak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.