Betiltják a szelfibotokat a legnagyobb zenei fesztiválokon

Forrás: AFP/Dominique Faget -
szelfibot zenei fesztivál veszély Coachella Colosseum bulizás betiltás Versailles Róma múzeum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sem a Coachellára, sem pedig a Lollapaloozára nem vihetik magukkal kedvenc felszerelésüket az önfotók szerelmesei.

Az Amerikai Egyesült Államok néhány állama, Indióban, Californiában és Chicagóban is betiltották a fesztiválozók között a szelfibotok használat.

Forrás: AFP/Dominique Faget

Az ok meglehetősen súlyos, ám annál egyszerűbb: a tökéletes önfotók készítésére szolgáló eszköz balesetveszélyes a többi bulizóra és magára a szelfizőre is nézve. A Coachella és a Lollapalooza fesztiválok sajtószóvivői egyelőre nem kommentálták a hírt.

Így könnyítsd meg a szelfizést!

Először jött a bot, aztán pedig már a sapka is. Ám hiába minden eszköz, ha nem tudod, mi fán terem a tökéletes szefli - a Life.hu ITT mutatta meg, hogyan készíthetsz magadról jó képeket.

Nem csupán a tengerentúli fesztiválokon került tiltólistára a szelfibot: Európában a Versailles-i kastélyban, a londoni Nemzeti Galériában és a római Colosseumban sem lehet használni ezeket az eszközöket a látogatók, a kiállított tárgyal és a műemlékek védelme érdekében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.