"Szuperfenofrenetikomaxikapitális" volt a Mary Poppins 200. előadása

Forrás: Madách Színház -
Madách Színház Mary Poppins Csonka András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas tapsviharral jutalmazta a közönség a Mary Poppins jubileumi előadását. Mindhárom Mary és Bert színpadra állt, a nézők nagy örömére. Az előadás utáni partin pedig előkerült a torta, a pezsgő és a szelfibot.

Oroszlán Szonját, Mahó Andreát és Polyák Lillát láthattuk a szuperdadus szerepében, Bertet pedig Sándor Dávid, Szente Vajk és Csonka András alakították.

A három Mary Poppins Forrás: Madách Színház

Csonka Bandi elárulta, a sztepptáncos rész jelentette számára a legnagyobb kihívást. Nyolc percen keresztük ropták ugyanis a nem egyszerű, de annál látványosabb koreográfiát.

"Fantasztikus, amit ezek a művészek a színpadon nyújtanak, de még csodálatosabb az, amit a nézők nem látnak: hogy milyen fegyelmezett, lelkes és odaadó munka folyik a színpad mögött, a háttérben, hogy ez a különleges előadás létrejöhessen" - mondta Szirtes Tamás, a színház igazgatója.

Csonka András elárulta, a gyerekszereplők hihetetlen szorgalommal és önfegyelemmel próbálták a darabot, ami felnőtt fejjel ugyanolyan élvezhetőre sikeredett, mint amilyen csodálattal a gyerekek nézték.

Csonka András szelfibotozik Forrás: Madách Színház

Az előadás utáni partin előkerült Bandi új szelfibotja, így nagyon cuki képek készültek. A pezsgő gyorsabban elfogyott, mint a habos sütik, ami nem csoda, hiszen Mary Poppins alakjának mindig tökéletesnek kell lenni, erre mindig odafigyel a három színésznő.

Forrás: Madách Színház

ITT megnézheted a felismeretlenné maszkírozott Détár Enikőt, a madaras asszony szerepében, és Koós Rékát, aki Mrs. Bankset játssza.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.