Ki gondolta volna? Így készült valójában a Trónok harca egyik leghíresebb jelenete

Forrás: HBO -
séta finálé jelenet menet Lena Headey pucér meztelen testdublőr vetkőzés évad Cersei Lannister szégyen Trónok harca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vigyázat, sorozatrajongók, spoilerveszély következik! Cersei Lannister meztelen szégyenmenete a Királyvárban testdublőrrel és egy különleges technikával készült el.

Hatalmas fordulattal zárult a Trónok harca ötödik évadának befejező része. A finálé, amely őrületes felháborodást okozott a rajongók körében világszerte, és egyben a sorozat egyik leghíresebb jeleneteként lett elkönyvelve, Cersei Lannister meztelen szégyenmenete volt Királyvárban.

Cersei Lannister szerepében Lena Heady Forrás: HBO

Mint az EW megtudta, a karaktert megformáló Lena Headynek akadt segítsége a nem mindennapi jelenet felvételében: ismerd meg Rebecca Van Cleave-t, aki a színésznő testdublőreként Heady helyett vetkőzött teljesen pucérra, és vonult végig a királyvári - valójában dubrovniki - utcákon.

Királynők, árvák, kurtizánok és amazonok

A női sors Westeroson cseppet sem leányálom: minden idők tán legnagyobb szabású televíziós szériájának műfaja ugyan történelmi fantasy, de ez a kosztümös fantáziavilág kegyetlen kihívásokat állít a benne élők, különösen a nők elé. A Life.hu ITT gyűjtötte össze, milyen típusú karakterek képviselik a szebbik nemet a Trónok harcában - no és mit tudhatunk az alakítóikról.
Bojkott a Trónok harca ellen? Kiakadtak a rajongók, támadják a sorozatot http://www.life.hu/kult/20150520-a-tronok-harca-sorozat-rajongoi-kiakadtak-sansa-stark-megeroszakolasat-tartalmazo-jeleneten.htmlVilágszerte hatalmas népszerűségnek örvend a Trónok harca, így nem meglepő a felháborodás mértéke, amelyet a sorozat legutóbbi zárójelenete keltett. Vigyázat, spoiler következik!Kult--Izlandtól Horvátországig: A Trónok harca fantasztikus utazásra csábít!http://www.life.hu/lifeutazas/20150423-izlandtol-horvatorszagig-a-tronok-harca-fantasztikus-utazasra-csabit.htmlElindult az utóbbi évek egyik legsikeresebb sorozatának várva várt ötödik évadja, aminek első epizódját már a hazai rajongók is láthatták. A Trónok harca új évadját 240 napon át forgatták 5 különböző országban, több mint 5000 statiszta közreműködésével. Ha nem elégszel meg a tévében látott meseszép helyszínekkel, miért nem csodálod meg ezeket a valóságban is? (Sárkányok kizárva!)Utazás--Egy oroszlán átharapta a torkát a Trónok harca munkatársánakhttp://www.life.hu/news/20150603-egy-oroszlan-atharapta-a-torkat-a-tronok-harca-munkatarsanak.htmlEgy dél-afrikai vadasparkban harapta át egy nő torkát a megvadult oroszlán. NewsOrigoA Trónok harca lezárásáról beszélnek már a sorozat alkotóihttp://www.life.hu/kult/20150416-a-tronok-harca-sorozat-lezarasarol-es-befejezeserol-beszelnek-a-sorozat-alkotoi.htmlA Trónok harca készítői között már téma, hogyan fejezzék be a hatalmas népszerűségnek örvendő sorozatot.KultOrigoA szürke ötven árnyalata már túl meztelen lett volna a Trónok harca sztárjánakhttp://www.life.hu/intim/20150528-emilia-clarke-a-tronok-harca-sztarjanak-tul-meztelen-lett-volna-a-szurke-otven-arnyalata.htmlTényleg több pucérkodás van A szürke ötven árnyatalában, mint a Trónok harcában? Emilia Clarke így gondolja.IntimOrigo30 éve varázsol el minket a Disney nyitányahttp://www.life.hu/kult/20150609-30-eves-a-walt-disney-mesek-nyitanya.htmlKi ne ismerné a varázslatos kastélyt, mely minden Disney által kiadott mese, és film nyitánya? De azt vajon megfigyelted-e mennyit változott 30 év alatt ugyanaz a pár másodperces bejátszás? Megmutatjuk!Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.