Megszólalt a balatonfüredi gázolásban elhunyt kislány édesapja

gázolás Balatonfüred
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy mi is hírül adtuk, szombaton két bicikliző kislányt gázolt el egy autó Balatonfüreden. Egyikük vasárnap elhunyt. A gyászoló édesapa, Tóth István az RTL Klub kamerái előtt szólalt meg.

Tóth István, az elgázolt lányok édesapja munkából tért haza, amikor meglátta a bicikliket, majd a mentőket, és azonnal tudta, nagy a baj. Tóth István akkor érkezett, amikor kisebbik lányát próbálták újraéleszteni. A 9 éves kislányt, Edinát végül nem tudták megmenteni.

A rendőrség először azt közölte a családdal, hogy a 13 és 9 éves kislány megállás nélkül biciklizett ki egy útkereszteződésbe, de az apa szerint ez másképp történt. Biztos benne, lányai tudták, hogy veszélyes a kereszteződés, ráadásul egy szemtanú is azt támasztja alá, hogy a két lány megállt a kereszteződés előtt és akkor gázolták el őket.

Az apa a Híradónak megmutatta a gázoló nő által írt sms-t is, amelyben az áll, hogy minden gondolata a kislányok körül forog, és szüntelenül imádkozik értük.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.