Csúnyán felpuffadt Cserpes Laura feje? Furcsa fotót posztolt

Cserpes Laura puffadás énekesnő
Ugyan első látásra úgy tűnik, a bájos énekesnő arca óriási fújódott, valójában nem erről van szó.

Laura nyilvános Instagram oldalán oszott meg egy fényképet követőivel, melyen jóval nagyobbnak tűnik a feje, mint általában. Szerencsére képaláírásából kiderül, hogy pusztán csak a hőséggel küzd:

"Én már nem bírom ezt a meleget.. Ti hogy vagytok?" - kérdezte pár napja. Forrás: Instagram/cserpeslaura

Übercsinin indul fesztiválozni Laura:

A szépséges énekesnő, aki legutóbb a természet vad leányaként tündökölt a Life.hu-n, fesztiválozni és brutáldögösen jár. Legutóbbi szettjét itt nézheted meg.
Már Sarka Kata is a Balaton Soundon csapatja: Nézd, milyen dögös!http://www.life.hu/sztarok/20150710-sarka-kata-a-balaton-soundon-bulizik-kozos-kepet-lottek-kulcsar-edinaval.htmlAzt már eddig is tudtuk, hogy Kulcsár Edina lement a Soundra, most viszont kiderült, a Life.hu sztárszerzője, Sarka Kata is követte őt.TV + Sztárok--Ada szakmát vált? Új képesítést szerzetthttp://www.life.hu/sztarok/20150710-a-szelfi-sztarja-ada-bizonyitvanyaval-szelfizett-szemelyi-edzo-lett.htmlA Szelfi sztárja, Ada bizonyítványával szelfizett. Személyi edző lett a műsorvezetőből.TV + Sztárok--Hatalmasat csalódtak rajongói Esztergályos Cecíliábanhttp://www.life.hu/sztarok/20150706-esztergalyos-cecilia-muveszno-rossz-varosba-erkezett-elmaradt-a-felepese.htmlVégzetes tévedés áldozata lett Esztergályos Cecília, akiről nemrég bemutattuk, hogy milyen elképesztő luxusban él. Egy rosszul beprogramozott GPS-cím miatt ugyanis hiába várták őt a hétvégén a tiszaújvárosi Tisza-szigeten rendezett halászléfőző-versenyen, a művésznő nem jelent meg.TV + Sztárok--Hajdú Péter az élet császára: Magyarország legszebb nőinek körében nyaralhttp://www.life.hu/sztarok/20150704-hajdu-peter-magyarorszag-legszebb-noinek-koreben-sarka-kata-kulcsar-edina.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Monacóban és Cannes városában csapatja Sarka Kata kis csapata. A sztárok ráadásul egyre szebb és szebb fotókat tesznek közzé magukról és egymásról.TV + Sztárok--Nyelves szelfit posztolt Csobot Adél és Istenes Bencehttp://www.life.hu/sztarok/20150704-nyelves-szelfit-posztolt-csobot-adel-es-istenes-bence.htmlCsobot Adél, akinek nemrég elindult az Adél világa című sorozata a Life.hu-n, cuki képet tett közzé Instagram-oldalán.TV + Sztárok--Cuppp: csücsörítős szelfivel indítja a forró hétvégét Tóth Gabihttp://www.life.hu/sztarok/20150704-toth-gabi-enekesno-csucsoritos-szelfivel-inditja-a-forro-hetveget.htmlLegutóbbi cikkeinkben mindig az írtuk Gabiról, hogy szuperdögös, a sminkje is hibátlan, és hogy irigylésre méltó a dekoltázsa. Vagyis igazán hangulatos képekkel látja el rajongóit. Szerencsénkre most is egy kedves képet tett közzé közösségi oldalán.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.