Jules Bianchi hamvait a tengerbe szórták

Forrás: Scuderia Ferrari -
hamvak temetés Jules Bianchi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kedden eltemették a 25 évesen elhunyt Forma-1-es pilótát. Végakaratában azonban nem koporsós temetés volt. Most teljesítették a kérését. 

A pilóta temetési szertartását kedden megtartották Nizzában, egykori versenyzőtársai közül többen a vállukon cipelték a koporsóját. A Bild azonban úgy tudja, Jules Bianchi a végrendeletében azt kérte, hamvasszák el, majd szórják a hamvait a tengerbe, családja pedig most teljesítette kérését. Ahogy kérte, a Cap-d’Ail partszakaszon elszórták a hamvakat.

Forrás: Scuderia Ferrari

A Magyar Nagydíjon résztvevők sisakjukra, autójukra ragasztott matricákkal emlékeznek a tragikus sorsú Jules Bianchira.

Dráma! Háza előtt lőtték agyon a híres tévést - 25 éves volthttp://www.life.hu/news/20150724-drama-haza-elott-lottek-agyon-a-hires-tevest.htmlAz itthon is népszerű Halálos fogás volt producerére többször rálőttek pasadenai háza előtt. A híresség a helyszínen életét vesztette.NewsOrigoJön! Zivatarra, felhőszakadásra figyelmeztetnek a meteorológusokhttp://www.life.hu/news/20150724-felhoszakadasra-figyelmeztet-a-meteorologia.htmlAz Origo cikke szerint zivatar és felhőszakadás miatt adott ki riasztást az Országos Meteorológiai Szolgálat.NewsFotó: Hámori Zsófia/Life.huMég ne indulj el a Balcsira! Órák óta torlódik az M7-eshttp://www.life.hu/news/20150724-meg-ne-indulj-el-a-balcsira-orak-ota-torlodik-az-m7-es.htmlAz Origo cikke szerint korábban ötkilométeres torlódás volt az M7-esen.News--Szívfacsaró! Összeölelkeztek a menhelyi kutyák, ez mentette meg őket az elaltatástólhttp://www.life.hu/news/20150724-osszeolelkeztek-a-menhelyi-kutyak-ez-mentette-meg-oket-az-elaltatastol.htmlNéhány órával az altatás előtt ölelkeztek össze a kutyusok, amiről – utolsó esélyként – képet is posztoltak a menhely Facebook oldalára, hátha felfigyel rájuk egy gazdijelölt.News--Ezt nem fogod elhinni! Az időjárás tovább szórakozik velünkhttp://www.life.hu/news/20150724-tovabbi-hosegriadok-magyarorszagon.htmlMég hosszabb hőségriadók várhatóak a jövőben Magyarországon. NewsThinkstockA brazil utcaseprő lány feneke tartja lázban az internetethttp://www.life.hu/news/20150724-a-brazil-utcasepro-lany-feneke-tartja-lazban-az-internetet.htmlRita Mattos, aki Rio de Janeiro utcáinak tisztaságáért felel, szexi alakjával az egész internetet felrobbantotta.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.