Kárász Róbert kiakadt! - Élő adásban verték át

bűvész Kárász Róbert mutatvány Danny Blue
Kárász Robi a TV2 Mokkájában akadt ki tegnap reggel, a műsorvezető ugyanis élő adásban lett átverés áldozata.

A magyar mentalistaként ismert Danny Blue mindenkit lenyűgöző bűvészmutatványainak ezúttal Kárász Robi volt az áldozata. A sokat látott műsorvezetőnek le is esett az álla a mutatvány láttán. A videót itt nézheted meg:

Danny Blue: „Még a barátaim sem tudnak elvonatkoztatni attól, amivel foglalkozom"


A magyar mentalista, Danny Blue sűrű, de izgalmas nyár elé néz: amerikai turnéra indul, melynek csúcspontja Las Vegas színpada lesz, felkérései egymást érik külföldön és itthon egyaránt. Olvasd el a Danny Blueval készült interjút!

BulvárRap Hegyi Rolival: "Schobert Norbi egy poéta, akkor is szeretné, ha meghízna a Réka"http://www.life.hu/bulvar/20150701-bulvarrap-hegyi-rolival-benne-schobert-norbi-rubint-reka-berki-natasa-zselyke-majka-keresztes-ildiko.htmlIsmét itt a BulvárRap Hegyi Rolival, benne pedig az elmúlt egy hét legtöbbet emlegetett celebhírei.TV + BulvárOrigoÍgy ér egymáshoz Hevesi Kriszta és Aleskahttp://www.life.hu/bulvar/20150630-hevesi-kriszta-szexualpszichologust-safrany-emese-aleska-tanitja-legtornara.htmlA Life.hu nagyszájú riportere, Németh Máté Sáfrány Emese Aleska légtornakurzusára látogatott el, ahol egészen különleges pózokban találta Hevesi Kriszta szexuálpszichológust. TV + BulvárOrigoRihanna felhagy az énekléssel?http://www.life.hu/bulvar/20150627-a-hires-enekesno-rihanna-felhagy-az-eneklessel.htmlAggasztó híresztelések keltek szárnyra a világhírű énekesnő háza tájáról: a legfrisebb pletykák ugyanis arról szólnak, Rihanna felhagy az énekléssel. TV + BulvárOrigoKeresztes Ildikó: "Tudom, hogy a bugyimban is szeretnének turkálni"http://www.life.hu/bulvar/20150626-keresztes-ildiko-kiakadt-a-bulvarmediara.htmlKeresztes Ildikó nagyon kiakadt a bulvármédiára, mely az énekesnő szerint a napokban valótlanságokat állított a párkapcsolatáról. Ildikó közösségi oldalán tisztázta a helyzetet egy hosszabb bejegyzésben. TV + Bulvár--Botrány! Visszaéltek Weisz Fanni nevévelhttp://www.life.hu/bulvar/20150626-weisz-fanni-nevevel-visszaeltek-penzt-gyujtenek-a-neveben-a-siketeknek.htmlCsúnyán visszaéltek Weisz Fanni nevével, a modell közösségi oldalán hívta fel a rajongók figyelmét a csalásra.TV + Bulvár--Nem könnyű Ákos gyerekének lenni - Meglepő vallomás az énekestőlhttp://www.life.hu/bulvar/20150624-akos.htmlMivel indítaná útnak nagyfiát, ha fesztiválozni menne, és egyáltalán, milyen lehet Kovács Ákos gyermekének lenni - többek közt ennek járt utána a Life.hu riportere.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.