Vigyél el! Kati a qatari királylány esküvőjén táncolt

Forrás: RTL Klub -
párkeresés Qatar bugyi királylány kata ellenőrzés Doha hastánc Vigyél el!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub szombaton induló párkereső show-jának szereplője, elmesélte, milyen pikáns kalandban volt része amikor Qatarba utazott.

A világ egyik leggazdagabb országába utazott Kata, a Vigyél el! szereplője, akit társaival együtt lekapcsoltak a dohai reptéren.

Forrás: RTL Klub

„Amikor a qatari királylány esküvőjére utaztunk a hastánc csoporttal, szigorú ellenőrzésen estünk át, mindenkinek ki kellett nyitnia a bőröndjét és belenéztek a határőrök. Amikor végeztek és már indultunk volna tovább, egyszer csak utánunk jöttek az őrök, és egy csipke bugyit lebegtetve kérdezték, hogy melyikünkké. Kellemetlen volt a szituáció, mivel abban az országban csadorban járnak a nők és nem szokás a fehérnemű közszemlére tétele. Úgyhogy gyorsan elvettük tőle és egymás között visszajuttattuk a tulajdonosához" – kezdte Kata, aki 14 éve hastáncol és a legjobbak között van Magyarországon, ezért is hívták meg a királylány esküvőjére. A 28 éves lány január óta szingli és reméli, hogy a műsorban párra talál.

„Év elején, két év után szakítottam a párommal, ami nagyon megviselt. Szerencsére békében váltunk el és a mai napig jóban vagyunk. A show-t egy játéknak fogom fel, jó kalandnak, amiben megmutathatom magam és esetleg még párra is lelek, vagy a műsorban vagy esetleg utána" – mondta Kata.

Andor Éva: "Húsz éve alig pihentem"http://www.life.hu/sztarok/20150902-andor-eva-a-tv2-menesztett-hiradosa-bevallotta-jot-tett-neki-hogy-az-utobbi-idoben-magara.htmlA TV2 nemrég menesztett híradósa tanulással, varrással, takarítással ütötte el a hirtelen rászakadt rengeteg szabadidőt.TV + SztárokOrigoLilut majdnem elsodorták a hullámok - Így búcsúzott a tengertől a műsorvezetőhttp://www.life.hu/sztarok/20150902-lilu-az-rtl-klub-musorvezetoje-hatalmas-integetessel-bucsuzott-a-tengertol.htmlAz RTL Klub műsorvezetője hamarosan hazatér álomnyaralásáról, ezért egy szuper hangulatú képpel búcsúzott a tengerparttól.TV + Sztárok--Bereczki Zoltán: "Nagyon erős lesz a Sztárban sztár mezőnye"http://www.life.hu/sztarok/20150902-bereczki-zoltan-havas-henrikrol-beszelt.htmlBereczki Zoltán a Sztárban sztár harmadik évadának zsűritagja lesz, ahogy Havas Henrik is. Az énekes elárulta, nagyon erős lesz az idei mezőny. TV + Sztárok--Győzikének nincs "klausztroflóriája", de már rengeteg malac fenekét puszilta meghttp://www.life.hu/sztarok/20150902-gyozike-malacok-feneket-puszilta-meg.htmlGyőzike csigává változot némi fólia segítségével, és olyan jól teljesített, hogy jutalomból malacpopót puszilhatott.TV + Sztárok--Újabb pornófilmre készül Cicciolinahttp://www.life.hu/sztarok/20150901-a-life-bulvarrapjeben-cicciolina-sarka-kata-lola-benko-daniel.htmlHegyi Roli a Life.hu rappere ismét rímekbe foglalta az elmúlt napok legizgalmasabb és legmeglepőbb sztárhíreit. Ha lemaradtál volna Sarka Kata és Bálint Toncsi telefonos botrányának legújabb fordulatáról, ha kíváncsi vagy arra, hogy miért készít újabb pornófilmet Cicciolina, most képben lehetsz. TV + Sztárok--Hoppá! Nem tudtuk, hogy Istenes Bence ilyet is tudhttp://www.life.hu/sztarok/20150901-istenes-bence-szerelmes-szamot-enekel.htmlIstenes Bence lebukott! Tud énekelni, és nem is akárhogyan.TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.