7 kilót fogyott a börtönben Lagzi Lajcsi

Fotó: Szabó Gábor/Origo -
Galambos Lajos fogyás börtön Lagzi Lajcsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A múlt csütörtökön meghosszabbították Galambos Lajos előzetes letartóztatását. A családot nagyon megviseli, hogy Lajcsi karácsonykor sem lehet velük. 

A határozatról Lajcsi is értesült. A zenészhez közelálló forrás pedi a Borsnak elmondta: sokkolta a hír. "Az utóbbi hetekben hét kilót fogyott. De nem panaszkodik, emiatt nincs kétségbeesve. Ami tény viszont, hogy nagyon el van keseredve, és nem csak őt, a szerelmét is megviselik a rossz hírek. Bogi csak a gyerekei kedvéért képes összeszedni magát és tenni a dolgát, lelkileg ő is teljesen kikészült" - nyilatozta.

Fotó: Szabó Gábor/Origo

Jó hír számára azonban, hogy bár a kapcsolattartást a gyermekeivel korlátozták, a héten lánya, Bogi és fiai, Lajos és Istvánka meglátogathatják, tudta meg a napilap. Ezentúl kéthetente egyszer mehetnek be hozzá a székesfehérvári előzetesbe, igaz, a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságának munkatársai személyesen felügyelik a találkozásukat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.