Brutális átverés! Eljátszották egy négyéves kisfiú halálát az anyja előtt

átverés halál kisfiú videó robbanás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szörnyű pillanatokat okozott feleségének Roman Atwood, amikor egy stáb segítségével eljátszatta, hogy gyermeke egy quad-baleset következtében életét vesztette. Az anya teljesen kiborult.

Az Ohioban élő Brittney csak annyit látott, hogy a kisfiú járműve egyszer csak elszabadul, egy rámpára hajt, majd felrobban. A nő arcán rögtön látni lehetett a döbbenetet és a kétségbeesést, ahogy szaladt az égő quad felé, azonban a férje pár pillanatra rá felvilágosította, hogy csak átverésről van szó. Az videóblogger igencsak kihúzta a gyufát ezzel a tettével, és a felvételen tisztán látható, ahogy a felesége neki esik a történtek után.

A tréfa nagyon durvára sikeredett, és több kommentelő is megjegyezte, hogy Roman most elvetette a sulykot. A videót egy nap alatt négymillióan nézték meg, de szerencsére a kisfúnak semmi baja nem esett a forgatás alatt. Szűk egy évvel ezelőtt a családban már történt hasonló eset, akkor a gyerek egy emeletnyit zuhant, szintén egy átverős ötlet miatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.