Horgas Eszter a Got Talentről: "Az első nap zokogtam, annyira nem éreztem jónak magam ebben a szerepben"

Forrás: RTL klub -
Horgas Eszter fuvolaművésznő Hungary's Got Talent
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Horgas Eszterrel, a Got Talent zsűritagjával, fuvolaművésszel készített interjút az Origó. A művésznő a tehetségkutató kapcsán beszélt ismertségről, népszerűségről, pénztől és magánéletről is. 

Horgas Eszter arról is beszélt, hogy az RTL Klub műsora kapcsán az eddiginél jobban a média érdekkődésének középpontjába került, s nem tagadta, bizonyos cikkek zavarták. "Újra lehet olvasni arról, hogy megvertek, hogy tönkreteszem a férfiakat, vagy ők engem. A mellemmel foglalkoznak, meg a többi külsőséggel. Én valóban hittem azt, hogy ezeknél sokkal érdekesebb, hogy világsztárokkal dolgozom, hogy huszonöt CD-m jelent meg, hogy a gyerekeim, a hitem, a tanítványaim, a munkatársaim, a gondolataim miről szólnak, merthogy én ez vagyok" - vélekedik, és arról is beszélt, miként érzi/érezte magát a Got Talent zsűrijében: "Nagy tapasztalás, nagy élmény, amiket szeretek gyűjtögetni, szeretem, hogy nem a megszokott dolgok történnek velem. Kipróbáltam magam ebben a műfajban, kiderült, hogy spontán tudok-e értékelni, fel tudom-e venni a show ritmusát, tudok-e szellemes és okos lenni, ha kell. Izgalmas ennek megfelelni, de bele kellett tanulnom. Az első nap zokogtam, annyira nem éreztem jónak magam ebben a szerepben, körülményesek voltak a mondataim, elfáradtam, azt hittem, hogy nem fogom bírni. Olyan fejgörcsöm volt délután, hogy fel akartam adni az egészet. Jó élmény, hogy ezt megoldottam" - mondta el.

Forrás: RTL klub

A teljes interjút az Origón olvashatod el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.