Gyertek át szombat este (tévéműsor) Válótársak díj műsor RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Korrektúra Díjátadón a tévés produkciókat is díjazták - több kategóriában is nyert az RTL Klub.

Portré, dokumentum műfajban az Engedem, hadd menjen (Éclipse Film Kft, MTVA, Hegyvidék) lett az első, a második helyen a Kicsi ország- kicsi Kína (Spektrum) végzett. A dobogó harmadik fokára ketten fértek fel, A csepeli kettős gyilkosság (MTVA) és a XI. század - Csányi Vilmos portré (RTL Klub) - írja az Origo.

Gyertek át szombat este! Forrás: RTL

Az első helyet szerezte meg a Fókusz - Tóásó-exkluzív interjú (RTL Klub) hír, hírháttér kategóriában, második a Híradó - Migránsvonulás (Hír TV), harmadik a Tények - Drogtanya (TV2) lett. Díjazták a tudományos és ismeretterjesztő filmeket is, első a Brutális történelem harmadik része (Spektrum), második A Vargyas-szoros elveszett világa (TZSM Filmgyártó Bt., MTVA) lett, a harmadik helyen pedig több XXI. század több rész szerepel egymás mellett (RTL Klub). Szórakoztató, zene kategóriában a Gyertek á szombat este! (RTL Klub) lett a befutó, második a Virtuózok (Show and Game Kft., MTVA) ötödik adása lett, a harmadik pedig az Örökké Tank - A 25 éves Tankcsapda (Színfolt Film).

Válótársak Forrás: RTL Klub

Sorozat és tévéjáték kategóriában a Válótársak (RTL Klub) nyert,második lett A kőmajmok háza (Mega Film Kft.), harmadik a Kossuth papja (Debreceni Városi Televízió). Az arculatot és a promót is értékelték, első elyen az ATV arculata végzett, második lett a Fargo (AMC), harmadik pedig a Kicsi ország, kicsi Kína (Spektrum). Két különdíjat osztottak ki, egyet a Debreceni Városi Televízió, egyet az Echo TV kapott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.