Varga Viktor: "Féltékeny voltam, mert a virágomba lépett valaki"

Forrás: facebook -
Varga Viktor Cynthia Dictator
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elmenekült a világ elől Varga Viktor.

Varga Viktor elfáradt az állandó magyarázkodásoktól és bántó megjegyzésektől, miután megcsókolta Mona Lisát.

"Kivettem néhány nap szabadságot, mert eléggé elfáradtam" – vallotta be a Borsnak a zenész. – "Egyrészt két hete megállás nélkül dolgozom, másrészről az utazásokat és annak a következményeit is ki kell hevernem. Rengeteg interjút adtam a párizsi kaland után, a környezetemben is magyarázkodnom kellett, és sok internetező is támadott – magyarázta Viktor, akinek talán a szívügyek miatt is jót tesz a meditáció. Életem legnagyobb szerelme volt Cinthya, de vége lett, azóta sem találtam senkit, akivel együtt tudnék élni. Mindig megnézem, hogy mit történik vele, és szerintem ő is rajtam tartja a szemét. Sokszor vannak olyan egybe­esések, amik meglepőek, de igazából nem is meglepőek, hiszen együtt voltunk két és fél évig. Vannak ikerségek külső jegyekben, amik nem lehetnek véletlenek. Most távol vagyunk egymástól, mert ha beszélnénk, az összekavarna mindent."

Forrás: facebook

Viktor azt is elárulta mit szól Cynthi új kapcsolatához:

"Eleinte nyilván féltékeny voltam, mert az én virágomba lépett valaki, de ezen túltettem magam, mert muszáj volt, hiszen szakítottunk. Az nem tetszett csak, hogy a mostani barátja az én régi barátom volt, azóta nem beszélek vele, de nem haragszom rá sem, csak kiléptem az életükből. Szeretném, ha Cinthyke boldog lenne, örülnék, ha ez a fiú boldoggá tenné, de nem tudom, hogy vannak."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.