Az Eurovíziós Gála sztárfellépője lesz Kállay-Saunders András - Micsoda megtiszteltetés!

Fotó: Bielik István - Origo -
gála Luxembourg megtiszteltetés Eurovíziós Dalfesztivál fellépés zenész Kállay-Saunders András énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kállay-Saunders András a Facebook-oldalán osztotta meg a hírt: tavalyi, ötödik helyezést elérő szereplése mély nyomot hagyhatott az Eurovíziós Dalfesztivál szervezőiben, mert felkérték a zenész-énekest, hogy lépjen fel a luxemburgi gálaesten.  

"Meghívták Szakos Krisztiánt és engem a 2015 Eurovízió Gála-estére Luxembourgban. Több mint 30 országból lesznek a közönségben, és a 3 kedvenc előadójuk lép fel, amiből az egyik én vagyok. Hihetetlen érzés, hogy még mindig mennyi szeretetet kapok az Eurovízió-nézőktől nemzetközileg.

Fotó: Bielik István - Origo

Mindig kapok leveleket, hogy legyek szíves, még egyszer induljak Eurovízión, és hogy már csomószor előfordult, hogy másodszorra sikerült egy előadónak nyerni. Ezzel kapcsolatban ne legyen meglepetés, amikor a KÁLLAY SAUNDERS BAND nevez a 2015/2016 "A DAL" versenyre. LOVE YOU ALL!" - írja az énekes, akit ezek szerint jövőre ismét láthatunk az Eurovíziós Dalfesztivál mezőnyében...?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.