Csillagot kapott David Duchovny

Forrás: MTI/AP/Invision/Richard Shotwell -
csillag X-Akták Hollywood David Duchovny
A hollywoodi hírességek sétányán végre David Duchovny csillaga is ott fénylik. 

Tegnap David Duchovny is csillagot avathatott Hollywoodban. Az X-Aktákkal világhírűvé vált színészé a 2572. csillag a televíziós kategóriában a sétányon. Az 55 éves, szexfüggősége miatt elvált sztár jelenleg az Aquarius sorozatban játszik, de már az X-Akták új részeit is forgatják.

Forrás: MTI/AP/Invision/Richard Shotwell

Durva! Saját nappalijából lopták el Schobert Norbi mobiljáthttp://www.life.hu/sztarok/20160126-schobert-norbi-mobiljat-sajat-nappalijabol-loptak-el.htmlFacebook-oldalán keresi a tolvajt Schobert Norbi, aki ellopta a telefonját. A mobilon pótolhatatlan fotók vannak. TV + Sztárok--Ezek a legcikibb sztárvillantások és ruhabakikhttp://www.life.hu/sztarok/20160125-a-legcikibb-sztarvillantasok.htmlA celebek hiába kockázatos, folyamatosan kivágott ruhákat viselnek. Így aztán a legtöbben nem is tudják elkerülni a ciki pillanatokat! TV + Sztárok--Nick Carter bocsánatot kért a fojtogatásérthttp://www.life.hu/sztarok/20160125-nick-carter-a-backstreet-boys-egykori-tagja-twitteren-kert-bocsanatot.htmlJanuár 13-án vették őrizetbe a Backstreet Boys egykori tagját egy floridai bárban. Állítólag megpróbálta megfojtani az egyik kidobót. TV + Sztárok--Luxuskörnyezetben tanul főzni Horváth Évahttp://www.life.hu/sztarok/20160125-horvath-eva-modell-luxuskornyezetben-tanul-fozni-balin.htmlA modell Balin pattant a tűzhely mögé, ahol beiratkozott egy főzőiskolába. TV + Sztárok--Kim Kardashian szinte felismerhetetlen: Mi történhetett? http://www.life.hu/sztarok/20160125-kim-kardashian-kicsit-tulzasba-vitte-a-botoxot-tobb-kommentelo-is-eszrevette-foto.htmlA sztár legújabb fotóin a tesójával áll a tükör előtt. Több kommentelő is megjegyezte, hogy Kim kicsit túltolta a botoxot, és teljesen eltorzultak a vonásai a kezelések után. TV + Sztárok--Rajongók, figyelem! Sarah Jessica Parker újra New York-i szingli leszhttp://www.life.hu/sztarok/20160125-sarah-jessica-parker-visszater-olaszorszagban-keresi-a-szerelmet-a-szineszno-video.htmlA színésznő legújabb filmjében egészen Toszkánáig utazik, hogy megtalálja a boldogságot. Mindannyiunk kedvenc stílusikonja egy igazán romantikus produkcióval tér vissza a mozivászonra. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.