Keresztes Ildikó francia sanzonénekesnővé változott

francia színház Keresztes Ildikó Edith Piaf
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő régóta szeretett volna már Edith Piaf bőrébe bújni. Most végre valóra válhatott az álma, ugyanis a Turay Ida Színház Égben maradt című darabjában a francia ikont alakítja.

Keresztes Ildikót évek óta kísértette a gondolat, hogy szívesen belebújna Edith Piaf bőrébe. Az énekesnő elárulta a Blikknek, mennyire jelentett számára kihívást, hogy megformálja a sanozénekesnőt.

Forrás: Bielik István - Origo

Edith Piaf élete nem volt tragédiáktól mentes, éppen ezért volt nehéz is a bőrébe bújni, meg nem is. Keresztes Ildikó szerint Piaf egy korai bohém hippi volt, aki kereste az útját, és az igaz szerelmet, de rengeteg viszontagságot élt át, ami az előadásain is érződött.

“Talán ezért is tudott ilyen kiemelkedőt alkotni, ez a sok fájdalom, emlék mind benne volt a hangjában” - mondta a lapnak a színésznő, aki egy közös vonást is felfedezett Edith Piaf és saját maga között.

Forrás: TV2

“Ő is rengeteget dolgozott, akárcsak én. Boldog vagyok, mert imádom, amit csinálok, és azt mondják, még tehetségem is van hozzá” - árulta el az énekesnő, akinek tényleg nagyon sok munkája lesz ebben az évben. Játszik az István a királyban, a Drakula utolsó táncában, emellett kijön idén az új albuma, amelynek két bemutató koncertje is lesz. Keresztes Ildikónak most folyamatos pörgés az élete, de azért lazítani is szeretne egy kicsit.

"Szóval nem állok le, de azért pihenni is szeretnék egy picit, kapni is kell ahhoz, hogy tudjon az ember adni!" - vallotta be Ildikó

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.