Gwendoline Christie Star Wars Ébredő erő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Star Wars rajongók örülhetnek, ugyanis izgalmas részletekre derült fény a film nyolcadik és kilencedik epizódjáról. 

Az ébredő erő-ben megfenyegették Phasma századost, azaz Gwendoline Christiet, hogy bedobják a szeméttárolóba. Ez alapján azt is hihetnénk, hogy meghalt, de a színésznő elárulta a People magazinnak, hogy viszontláthatjuk a nyolcadik részben.

Gwendoline nagyon büszke rá, hogy a rohamosztagos szerepét rá osztották, ugyanis eredetileg férfinak adták volna.

Gwendoline Christie a Star Wars: Az ébredő Erő című filmben Forrás: Origo

Phasma visszatérésére még szűk évet kell várni, a nyolcadik epizód bemutatója ugyanis 2017 decemberében lesz. Az új trilógia záródarabja csak 2019-ben jön, de már arról is elkezdtek csepegni az információk. Colin Trevorrow, a film rendezője a Sundance fesztiválon járt, és egy kerekasztal-beszélgetésen elárulta, hogy

az új trilógia mindhárom részét filmre rögzítik.

Másik bejelentése, hogy kacérkodik az űrben való forgatás gondolatával, és most tanulmányozza, hogy hogyan lenne kivitelezhető a terve. Ha összejön, a kilencedik epizód lesz az elsőnagyjátékfilm, amelyhez az űrben is vesznek fel jeleneteket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.