VV Leo: „A televíziózás szerelmese vagyok!"

Forrás: GOOD PR SOLUTION -
valóvilág televízió Sláger TV VV Leo műsorvezetés RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tizenkét évvel ezelőtt egy valóságshow-nak köszönhetően ismerhette meg az ország Nagy Zsoltot, azaz VV Leót. 2004 óta sok minden történt az életében, ám jelenleg a televíziózás tölti ki mindennapjait.

VV Leó műsort vezet, szerkeszt, riporterkedik, rendez, új műsorokat tervez, a világ legkülönbözőbb tájain forgat, búvárkodik és horgászik is.

Forrás: GOOD PR SOLUTION

Nagy Zsolt Leo 28 évesen került be egy kereskedelmi csatorna valóságshow-jába, és ezzel fenekestül felfordult addigi élete: egy egész ország ismerte meg VV Leo néven. „A műsort megelőzően egy benzinkutat vezettem, illetve kortárs művészeti termékekkel és régiségekkel is kereskedtem. A szereplés véget vetett addigi karrieremnek, de cserébe bekerültem a televíziós világba, amelynek azóta is szerelmese vagyok" – kezdte a múltidézést Leo, aki a műsor utáni években kitanulta a televíziózás csínját-bínját, és számos műsorban vállalt szereplést. „Épp amikor úgy döntöttem, hogy folytatom a régiségkereskedést, és San Franciscoba megyek dolgozni, felkértek műsorvezetőnek, így itthon maradtam, és folytattam a televíziózást" – árulta el Leo, aki jelenleg műsort vezet, főszerkesztő, rendező és riporter is egy személyben.

„A Zeneposta kívánságműsorát vezetem szombatonként Andrejszky Zoltán oldalán, a Sláger TV-n. Ez egy fiatalos és lendületes műsor, amelynek nagyon széles a zenei palettája: operett, musical, magyar- és külföldi populáris slágereket is játszunk. Tőlem inkább a modernebb, újabb számokat szokták kérni a nézők" – árulta el Leo, akinek főszerep jut a csatorna jótékonysági műsorában is: ő az Egy falat szeretet riportere és rendezője. „Húsvét előtt az ország legszegényebb településeire látogatunk majd el, hogy ajándékokkal mosolyt csaljunk a rászorulók arcára, illetve teljesítsük zenei kívánságaikat is."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.