Gönczi Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindig is hírműsort szeretett volna vezetni, és teljesült a vágya. Közel két évtized Fókusz után ­a TV2 Tények című műsorának leendő műsorvezetője lett Gönczi Gábor. 

"Az embernek szüksége van változásra, az utolsó egy évben bajlódtam a belső motivációval. Az RTL Klub volt az első munkahelyem, ott nőttem fel, de egy idő után elgondolkodtam, hogy valóban egész életemben ezt fogom csinálni?" - mesélt a változtatás okáról. "Aztán érkezett egy olyan ajánlat, amely felkínálta a lehe­tőségét annak, hogy megvalósítsam egy gyerekkori álmomat" - tette hozzá azt azonban cáfolta, hogy az RTL-es fizetésének a két-háromszorosát ajánlották neki. "Nyilvánvalóan az ember rosszabbul nem akar járni, mint korábban, de azért a becslések finoman szólva túlzóak voltak" - jelentette ki.

Fotó: Faluhelyi Fanni/Life.hu

"Fura érzés, hogy már azt mondom, a TV2-nél dolgozom, ezt még szoknom kell" - mondta el a Blikknek, ahogy azt is, hogy leendő kollégái nagy szeretettel fogadták. " Szebeni István körbevezetett, aztán gyakorlatilag Pachmann Péter örökbe fogadott, egészen adásig vele voltam, elmagyarázott, megmutatott mindent. Szóval azt hiszem, máris be tudnék állni" - vélekedik Gönczi, ám, hogy ki lesz a párja, azt még nem tudni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.