Gönczi Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindig is hírműsort szeretett volna vezetni, és teljesült a vágya. Közel két évtized Fókusz után ­a TV2 Tények című műsorának leendő műsorvezetője lett Gönczi Gábor. 

"Az embernek szüksége van változásra, az utolsó egy évben bajlódtam a belső motivációval. Az RTL Klub volt az első munkahelyem, ott nőttem fel, de egy idő után elgondolkodtam, hogy valóban egész életemben ezt fogom csinálni?" - mesélt a változtatás okáról. "Aztán érkezett egy olyan ajánlat, amely felkínálta a lehe­tőségét annak, hogy megvalósítsam egy gyerekkori álmomat" - tette hozzá azt azonban cáfolta, hogy az RTL-es fizetésének a két-háromszorosát ajánlották neki. "Nyilvánvalóan az ember rosszabbul nem akar járni, mint korábban, de azért a becslések finoman szólva túlzóak voltak" - jelentette ki.

Fotó: Faluhelyi Fanni/Life.hu

"Fura érzés, hogy már azt mondom, a TV2-nél dolgozom, ezt még szoknom kell" - mondta el a Blikknek, ahogy azt is, hogy leendő kollégái nagy szeretettel fogadták. " Szebeni István körbevezetett, aztán gyakorlatilag Pachmann Péter örökbe fogadott, egészen adásig vele voltam, elmagyarázott, megmutatott mindent. Szóval azt hiszem, máris be tudnék állni" - vélekedik Gönczi, ám, hogy ki lesz a párja, azt még nem tudni.

A Keresem a családom mellett a Heti hetesbe is beül Hadas Krisztahttp://www.life.hu/sztarok/20160416-a-keresem-a-csaladom-mellett-a-heti-hetesbe-is-beul-hadas-kriszta.htmlAz RTL Klub Keresem a családom című műsorának második évadát már javában forgatja a stáb. Míg itthon annak örülhetünk, hogy végre itt a már-már nyárias idő, Hadas Krisztáék a zord Szibériába utaznak vasárnap:TV + SztárokOrigoKapócs Zsóka luxusautóban feszíthttp://www.life.hu/sztarok/20160416-kapocs-zsoka-egy-luxusjarganyban-tert-vissza-hozzank.htmlKapócs Zsóka még tavaly tűnt el az Operettszínház színpadáról, ezzel együtt pedig a szemünk elől, eddig! Bár csak egy kép erejéig, de a napokban visszatért, mégpedig egy luxusautóban. TV + Sztárok--Istenes Bence megszívatta Gáspár Evelinékethttp://www.life.hu/sztarok/20160416-istenes-bence-megszivatta-gasparekat.htmlGáspár Evelin és édesanyja nemrég a Hagyjál főzni stúdiójában járt, ennek hála Istenes Bence az ínycsiklandó ételek mellett, a magyar nyelv szépségeibe is belekóstolhatott. Ebből készült egy csodálatos összeállítás, amiben egyéb finomságokat is láthatunk. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.