Galambos Lajos: “Ha kell, a nemzetközi bíróságig megyünk”

Forrás: MTI/Lakatos Péter -
Galambos Lajos család gyermek Lagzi Lajcsi bíróság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megviselte Lagzi Lajcsit az elmúlt időszak, legfőképp az a négy hónap, amíg nem beszélhetett családjával. Nincs benne keserűség, de azt soha nem tudja megbocsátani, hogy gyermekeit kommandósok ébresztették.

Jelenleg tervben van, hogy külföldön folytatja Galambos Lajos és családja az életét, ám a mulatós zenész szerint meglehet, hogy ebből kijózanodnak. Atrocitások kiszabadulása óta is érik, hiszen nemrég elárulta, kapott már fenyegetéseket is készülő könyve miatt. Ennek ellenére ő nem nagyon szeretne elmenni.

Forrás: MTI/Lakatos Péter

“Én ebben a kis vízben lettem nagy hal, és itt is szeretnék maradni” - mondta Lajcsi, aki elárulta azt is, hogy a megpróbáltatások ellenére tanulságos időszakon van túl, hiszen azt is megtudhatta, kik az igazi barátai, és, hogy a családja a legfontosabb, valamint az ártatlanságának bebizonyítása.

“Azon vagyok, hogy kiderüljön az igazság. Meg hogy fény derüljön arra is, ki mozgatja ezeket a szálakat”

- árulta el Lajcsi a Hot! magazinnnak.

Forrás: MTI/Lakatos Péter

Hozzátette, elsőként a gyermekei sérelmére elkövetett dolgok miatt fog harcolni, mert szerinte elfogadhatatlan, hogy a fiát kommandósok ébresztették. “A fiam nem csinált semmit.

Ha kell, a nemzetközi bíróságig megyünk,

és ettől nem tántoríthat el senki” - mondta a zenész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.