Jakupcsek Gabriella nem megy az Összezárva Friderikusszal című műsorba

menesztés Összezárva Friderikusszal köztévé Friderikusz Sándor Jakupcsek Gabriella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A köztévétől decemberben menesztett műsorvezető megerősödött lelkileg, és új feladatok várják, amik reménnyel töltik el.

Jakupcsek Gabriella év végén viharosan távozott a köztévétől: egyáltalán nem számított menesztésére. A műsorvezető elárulta, nagyon jól esett neki, hogy a nézők kiálltak mellette: „Kevés embernek adatik meg, hogy ilyen látványosan és szolidárisan viselkednek vele, és az érzelmeiket olyan nyíltan és őszintén fogalmazzák meg a történtekkel kapcsolatban, mint ebben a helyzetben volt" – fogalmazott az Origo.hu interjújában Gabriella, aki bevallotta: igazak a híresztelések azzal kapcsolatban, hogy meghívták az Összezárva Friderikusszal folytatásába. „A hír igaz, de nem kommentálnám"- zárta rövidre Gabi, aki a jövőről is mesélt.

Forrás: Facebook/Jakupcsek, mert érdekel

„Kipihentem magam, vadonatúj dolgok és feladatok elé nézek, arra fordítok nagyobb figyelmet, ami eddig háttérbe szorult. Új kihívások vannak a piacon".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.