A világ egyik legviccesebb videóját köszönhetjük a Csubakka-maszkos anyának

játék anya Maszk reklám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemcsak magának, hanem millióknak is örömet szerzett az az édesanya, aki egy Csubakka-maszkkal lepte meg gyerekeit - na jó, ő is bevallotta, hogy inkább magát - majd amikor felpróbálta, a világ legkacatatóbb röhögése tört fel belőle.

"A gyerekeim is játszhatnak majd vele, nem vagyok én rossz anya" - magyarázza lelkesen Candace Payne, akit teljesen hatalmába kerített a nemrég vásárolt Csubakka-maszk. Mint a gyerekek karácsonykor, úgy boncolja szét a játék dobozát, de az igazi csoda akkor történik, amikor felpróbálja a maszkot,

ekkor ugyanis hatalmas nevetésben tör ki.

Figyelem! Olyan nevetés ez, amitől mi is röhögőgörcsöt kapunk, szóval csak olyan helyen nézzétek meg a videót, ahol ez nem okoz gondot!

A felvételt egyébként annyian látták, hogy pár nap alatt elkapkodták a mókás álarcokat. A játékot forgalmazó Kohl's annyira megörült ennek, hogy rengeteg ajándékkal, és egy 2500 dollár értékű utalvánnyal lepte meg a családot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.