10 lenyűgöző kép Kínáról, ahogyan még sohasem láthattad

kép Kína fotósorozat utazás hagyományőrzés kisebbség életmód etnikum
A Liang-hegy mélyén élő etnikai kisebbség, a yi-k mindennapjait örökítette meg Li Fan fotóművész, akit teljesen lenyűgözött a civilizációtól távoli, hagyományőrző életmódjuk.

Li Fan 10 évvel ezelőtt találkozott először a yi nevű kínai kisebbséggel egy utazása során. A fotós saját bevallása szerint azért kezdte dokumentálni a Liang-hegység mélyén élők mindennapjait, mert azt akarta, hogy másokhoz is eljusson az önellátó és hagyományőrző életmódjuk és mindennapjaik, mielőtt végleg eltűnnek majd a föld színéről.

/1606/A_yi-201668145826

Elhunyt a híres színésznő, Theresa Saldanahttp://www.life.hu/news/20160608-meghalt-theresa-saldana-szineszno.htmlEgy Los Angeles-i kórházban hunyt el a 61 éves színésznő-producer. Halála okát nem közölték. NewsOrigoMegviseli a gyász! Teljesen maga alatt van Fülöp herceghttp://www.life.hu/news/20160608-fulop-herceget-megviseli-a-gyasz-teljesen-maga-alatt-van-sir-brian-mcgrath-halala-miatt.htmlErzsébet királynő férje 95. születésnapja előtt néhány nappal veszítette el egyik legnagyobb bizalmasát, Sir Brian McGrathet. News--Elhunyt a híres színésznő, Theresa Saldanahttp://www.life.hu/news/20160608-meghalt-theresa-saldana-szineszno.htmlEgy Los Angeles-i kórházban hunyt el a 61 éves színésznő-producer. Halála okát nem közölték. NewsOrigoElkábították, és négyen megerőszakolták a stoppos lánythttp://www.life.hu/news/20160608-negy-ferfi-elkabitotta-majd-megeroszakolta-erden-a-kolumbiai-szarmazasu-stoppos-lanyt.htmlEgynapos városnézésre érkezett Budapestre a kolumbiai származású egyetemista lány, de utazásának tragikus vége lett. News--Gúnyt űztek Madeleine McCann-ből? Róla mintázott babával szórakoztatták a közönségethttp://www.life.hu/news/20160608-gunyt-uztek-madeleine-mccann-eltunt-kislanybol-steven-irvine-enekes-baban-mutatta-be-mi-tortenhetett.htmlGusztustalan, szenzációhajhász műsor áldozata lett az eltűnt kislány. Madeleine McCann esetéről szinte az egész világ tud, de még mindig nem derült ki, hogy pontosan mi történt. Egy előadó viszont azzal csábítgatta közönségét, hogy az általa adott estén kiderül az igazság. NewsOrigoÚj fejlemények! Elítélték Zalatnay Saroltáthttp://www.life.hu/news/20160607-csalasert-eliteltek-zalatnay-saroltat-felfuggesztett-bortonbuntetest-kapott.htmlIsmét elítélték csalásért Zalatnay Saroltát, de nem kell börtönbe vonulnia. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.