Kulka János videós üzenetet küldött kollégáinak

Forrás: MTI/Kollányi Péter -
Kulka János üzenet Katona József Színház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Katona József Színház lezárta az idei színházi évadot, de Kulka János sajnos nem lehetett ott az ünnepségen. Helyette videóüzenetet küldött a társulatnak.

A legsikeresebb színházi évadot hagyta háta mögött a Katona József Színház, ugyanis az eddigi legmagasabb látogatószámot produkálták. Évadzáró ülésükön sok művészeti díjat kiosztottak a kollégák között, Kulka János nem lehetett ott.

Forrás: MTI/Kollányi Péter

A színművész otthonában gyógyul, de videóüzenetet küldött kollégáinak. Máté Gábor igazgató elmondta: mivel

a társulat életében rendkívül fontos a színművész jelenléte, a következő évad tervezése során a jövő évi utolsó bemutatót egyelőre nem tűzték ki, erre a későbbiekben, Kulka János állapota alakulásának függvényében kerül sor.

A társulat és a vezetőség egyaránt úgy gondolja, megéri várni néhány hónapot a döntéssel, hogy újra együtt dolgozhassunk vele - írják a színház honlapján.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.