Biciklis szatír riogatta Debrecen lakóit

Forrás: Thinkstock -
utca önkielégítés Debrecen szatír
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Először a város egy kereszteződésében maszturbált a szatír, majd biciklire pattanva újabb helyszínt keresett a mutogatásra.

A Piac és az Arany János utca kereszteződéséhez riasztották a rendőröket Debrecenben, ugyanis egy szatír ott végzett önkielégítést mindenki szeme láttára. Egy biztonsági őr bejelentése szerint középkorú férfi mutogatta magát.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

A kiérkező járőröket egy rémült anya állította meg, aki kislányával sétált az utcán, amikor egy biciklis férfi megállította őket, és nemi szervét mutogatta nekik. Az anya eltakarta gyereke szemét, a szatír pedig innen is továbbkerekezett. A rendőrök ezután maguk is meglátták, majd rövid, gyalogos üldözés után elfogták a gyanúsítottat. A 40 éves férfi ellen közszeméremsértés gyanújával indított nyomozást a Debreceni Rendőrkapitányság, hamarosan előzetes letartóztatásba kerülhet - írja az Origo.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.