Ez tényleg te vagy, Johnny? Először mutatkozott szakítása óta Johnny Depp

Amber Heard Johnny Depp szakítás
A színész magasról tesz az utóbbi időben őt ért vádakra, és végre megmutatta magát. 

Johnny jó ideje bahamai luxusnyaralójában időzött, semmi kedve nem volt a körülötte lévő felhajtáshoz. Amióta kirobbant a 15 hónapnyi házasság után bejelentett válásával kapcsolatos botrány, nem is nagyon jelent meg a nyilvánosság előtt, a héten azonban végre kivételt tett.

Forrás: AFP/Robyn Beck

A világsztár Minnesotában vett részt egy jótékonysági rendezvényen, ahol együtt bulizott zenésztársával, Alice Cooperrel is. A róluk készült képeket ittmeg is nézheted.

A színész, aki fel is lépett a rendezvényen, nem tűnt túlságosan bánatosnak, sőt: a rockerszerkóban elég dögös volt, a frizurája azonban kissé szokatlan volt. A sztár láthatóan nem fogyott bele a válásba, ellentétben feleségével, aki mostanában sokkolóan vékony.

Németh Balázs híradós: "Nehéz dolgom volt, napról napra változott a véleményem”http://www.life.hu/sztarok/20160718-nemeth-balazs-az-mtva-kozteve-hiradosanak-nehez-dolga-volt-a-magyarorszag-szepe-valasztason.htmlA köztévé híradósa életében először zsűrizett gyönyörű nőket, a Magyarország szépe választáson, kifaggattuk az élményeiről. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoLilu nyaralós fotójától máris szebb lesz a hét elejehttp://www.life.hu/sztarok/20160718-lilu-nagyon-csinos-a-legujabb-nyaralos-kepen.htmlIrigykedünk, de nagyon a műsorvezetőre, aki ismét egy csodás helyről csekkolt be. TV + SztárokOrigoGelencsér Tímea:"Alig várom, hogy elkezdődjön ez a kis kaland"http://www.life.hu/sztarok/20160718-gelencser-timea-az-instagramon-halalkodott-a-gyozelemert.htmlVasárnap este végre kiderült, hogy Gelencsér Tímea képviseli hazánkat a Miss World 2016 versenyén Washingtonban. A szépség az Instagram-oldalán köszönte meg a rengeteg támogatást. TV + SztárokOrigoKínos pillanatok áldozatává vált Magyarország legszebb nője, Gelencsér Tímeahttp://www.life.hu/sztarok/20160718-kinos-pillanatokat-elt-at-gyozelmekor-gelencser-timea.htmlVasárnap este kiderült, hogy Gelencsér Tímea képviseli kis hazánkat a Miss World 2016 versenyén Washingtonban. Ám az öröm nem volt felhőtlen: a szépség elárulta, hogy egy elég ciki helyzetben találta magát az eredményhirdetés alatt. TV + Sztárok--Soha nem múló szerelem: tengerparton romantikáznak Rubint Rékáékhttp://www.life.hu/sztarok/20160718-rubint-reka-es-schobert-norbert-a-tengerparton-nyaralnak-tandemeznek-romantikaznak-gyerekek-nelkul.htmlA mindig pörgő és soha nem pihenő házaspár most úgy döntött, egymással is foglalkoznak néhány napot. Réka és Norbi együtt kapcsolódnak ki a tengerparton. TV + SztárokOrigoEnnyit változott 13 év alatt a nézők egyik kedvenc időjósa, Barta Sylvi http://www.life.hu/sztarok/20160718-ilyen-sokat-valtozott-13-ev-alatt-a-nezok-egyik-kedvenc-idojosa-barta-sylvi.htmlA TV2 és az RTL Klub egykori sztárja, Barta Sylvi 13 évvel ezelőtt tűnt el a tévé képernyőjéről. Férjhez ment, és életet adott két lányának, a tízéves Zsófiának és a tízéves Dorkának. De mit csinál, és mennyit változott azóta? TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.