Így nézett ki 14 évvel ezelőtt Liptai Claudia: nosztalgikus fotó!

fotó műsorvezető Liptai Claudia Till Attila kismama
A csinos kismama egy igazán különleges fotót tett közzé a közösségi oldalán. Claudia ezzel a képpel fejezte ki szeretetét a barátja iránt. 

"Én ezt a gyengéd üzenetet küldtem Tillának az első közös munkánk emlékére: 14 éve aranyozod be a humoroddal és különleges egyeniségeddel az életem! Küldjetek gyengéd üzenetet ti is a számotokra fontos embereknek!" - írta a kép mellé a műsorvezető. A Nagy Duett idején még igyekezett takargatni pociját, most azonban már büszkén mutatja meg Facebook-rajongótáborának gömbölyödő hasát. Ide kattintva meg is nézheted!

Forrás: Facebook/Liptai Claudia
A szexi celeb kismamák éve van - Döntsd el, ki a legdögösebb pocakos!http://www.life.hu/sztarok/20160629-a-szexi-celebkismamak-eve-van-liptai-claudia-csobot-adel-janicsak-veca-peter-szabo-szilvi-baby-gabi.html2016 a sztárbabák éve, hiszen a gólya sűrűn látogatta vagy látogatja majd a sztárotthonokat. Vajon kinek áll jobban a kismamapocak, Liptai Claudiának vagy Csobot Adélnak? TV + Sztárok--Tatár Csilla titkolózik: még vágyik új kalandokra a műsorvezetőhttp://www.life.hu/sztarok/20160701-tatar-csillat-nemeth-mate-faggatta-arrol-hogy-milyen-musort-vezetne-meg-szivesen-es-milyet-nem.htmlSok különböző műsort volt szerencséje vezetni Tatár Csillának, de még mindig van olyan, amiben szívesen kipróbálná magát. TV + SztárokOrigoGondoltad volna? Rogán Cecília szépségversenyeken indulthttp://www.life.hu/sztarok/20160630-rogan-cecilia-szepsegversenyeken-indult-most-a-miss-world-hungary-zsuitagja.htmlA 2016-os Miss World Hungary sajtótájékoztatóján Rogán Cecília arról beszélt, miként került a zsűribe. TV + SztárokOrigoRogán Cecília: "Feleség, anya és dolgozó nő vagyok"http://www.life.hu/sztarok/20160630-rogan-cecilia-sajat-vallalkozasba-kezdett-de-nem-tartja-magat-celebnek-tovabbra-is-feleseg-anya-es.htmlSarka Katával közös vállalkozásba kezdett Rogán Cecíli. A szépségverseny zsűrijében is helyet foglalt, és egyre több eseményen jelenik meg, de ennek ellenére nem tartja magát celebnek. TV + Sztárok--Nem hisszük el! Kiderült, hogy kivel randizik Katie Holmeshttp://www.life.hu/sztarok/20160629-kiderult-hogy-matthew-perry-es-katie-holmes-randiznak.htmlHihetetlen hírek láttak napvilágot: új hollywoodi álompár született, mégpedig Katie Holmes és Jamie Foxx személyében, vagy mégsem? Most egy újabb szereplő is belépett a történetbe, mégpedig a Jóbarátok sztárja, Matthew Perry. Vajon mi lesz ebből? TV + SztárokOrigoDzsudzsák úgy teljesítette a magyar énekes vágyát, hogy nem tett semmithttp://www.life.hu/sztarok/20160629-kokeny-attila-dzsudzsak-balazzsal-talalkozott.htmlA sztárok is rajonganak valakiért, ez alól Kökény Attila sem kivétel. A magyar válogatottért természetesen ő is drukkolt, egyik kedvencével még találkozni is tudott. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.