Vajon mi csillog Miley Cyrus gyűrűsujján? Újra eljegyezték a vadóc énekesnőt?

Miley Cyrus Liam Hemsworth eljegyzés gyűrű bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnőtől megszokhattuk, hogy ha meg akar mutatni valamit, azt meg is mutatja. Most a drágakövektől csillogó eljegyzési gyűrűjét tette közszemlére. 

A lány, aki soha nem cenzúrázza magát, most is hű maradt elveihez: az Instragramra feltöltött képén nem csak cicit villantott, hanem egy mutatós kis ékszert is. Miley Cyrus a jelek szerint szárnyal a boldogságtól, hiszen a hírek alapján ő és Liam Hemsworth újra egy párt alkotnak. A páros egyébként Az utolsó dal című 2010-es Nicholas Sparks-adaptáció forgatásán ismerkedett meg, majd hamarosan el is jegyezték egymást. Ezt követően külön váltak útjaik, most viszont úgy tűnik, újra elmélyült a románc, aminek szemmel látható bizonyítéka is van.

Forrás: Instagram/ Miley Cyrus

A 23 éves sztár most a csodás ékszert is megmutatta a rajongóknak, melyet több kisebb gyémánt díszít. A páros jelenleg Malibu mesés partjainál pihen, melyről ide kattintva láthatsz lesifotókat!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.