Till Attila elhagyná Magyarországot Amerikáért?

Forrás: Marton Szilvia -
műsorvezető utazás New York Till Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Till Attila és felesége már régóta tervezte, hogy egyszer ellátogatnak New Yorkba. Az álmuk pedig végre valósággá vált, ráadásul a műsorvezető olyannyira megszerette a várost, hogy még azt is el tudná képzelni, hogy egy-két évig ott éljen.

"Őszintén szólva, eddig még sehol nem tapasztaltam azt, mint New Yorkban. A legtöbbször úgy érzem, milyen jó hazajönni Budapestre. Most viszont még nagyon szívesen maradtam volna, és azt hiszem simán tudnék ott élni egy-két évig" - lelkendezett Till Attila, miután feleségével és három fiával visszatért a Nagy Almából, ahol a kint élő barátaikat látogatták meg.

Forrás: Marton Szilvia

A műsorvezető azt is elárulta, hogy a város tökéletesen passzol a világlátásához, lenyűgözte a városi nyüzsgés,

az emberek hozzáállása a dolgokhoz, és persze a zene.

"Zenéből egyébként még így sem szenvedtünk hiányt, hiszen a magyar gyakorlattal ellentétben odakint még nem tiltották be az utcazenélést. Ott egészen másképp állnak ehhez" - mondta Tilla a Best Magazinnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.