Bemutatjuk Tatár Csilla utódját: Íme Kraszkó Zita!

Forrás: MTVA -
Kraszkó Zita Harsányi Levente Tatár Csilla Magyarország, szeretlek!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, ki lesz Harsányi Levente partnere a Magyarország, szeretlek! című műsorban. Nos, az új csapatkapitány Kraszkó Zita, akit augusztus 28-án már láthatnak is a nézők a Duna TV-n 19.30 órától vasárnap es­ténként.

Zita a tévénézők előtt ma még eléggé ismeretlen. A szegedi egyetemen végzett rajz-művészettörténet majd kommunikációszakot. Később az Iparművészeti Egyetem video-animáció művésztanár szakára járt, de inkább a kamera másik oldala érdekelte - írja a Bors.

Kraszkó Zita, a Balatoni nyárban Forrás: MTVA

Játszott a Krétakörben, tagja volt a Grund Improvizációs Színháznak, rendezett realitysorozatot és szinkronszínészként is számos szerepe volt. Improvizációs trénerként a Beugró és a Dumaszínház fellépőit is tanította. 2004 és 2006 között pedig a Feszti körképet vezette a közszolgálati televízión.

Rá egy évre a Jazzy Rádió műsorvezetője volt, A közmédiában 2015-ben a Balatoni nyár műsorvezetőjeként dolgozott, 2016-ban a Duna közszolgálati csatornán az Oscar-gála magyar közvetítésének műsorvezetőjeként tűnt fel, majd ismét a Balatoni nyárban láthatták a nézők Harsányi Levente műsorvezetőtársaként.

Kraszkó Zita Forrás: Facebook/Balatoni nyár

Úgy tudni, hogy elődje, Tatár Csilla, A Dal műsorvezetői szerepére készül, babázik és blogot vezet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.