Megdőlt a hidegrekord: Sosem volt még ilyen hűvös augusztus 13-án

Forrás: Thinkstock -
lehülés Nyár hidegrekord
Megdőlt a napi országos hidegrekord szombatra virradóra - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Mostanáig ezen a napon 1912-ben Kecskeméten volt a leghidegebb, akkor 4,2 Celsius-fokot mértek. Ennél most a Nógrád megyei Zabaron 2 tizedfokkal hidegebb volt, így az augusztus 13-ai új hidegrekord 4 fok lett – írták.

Forrás: Thinkstock

Az előrejelzés szerint szombaton hosszabb időre keleten és a déli területeken süt ki a nap, de helyenként – nagyobb eséllyel a Dunántúlon és a középső megyékben – előfordulhat kisebb eső. A hőmérséklet délután 21–26 fok között valószínű. Késő estére 15–20 fok közé hűl le a levegő.

Vasárnap északkeleten lehet záporeső, esetleg egy-egy zivatar. Másutt csapadék nem várható, az ország nagyobb részén napos időre lehet számítani. Vasárnap a leghidegebb órákban 10–15 fok lehet. Napközben 26–30 fokig melegszik a levegő.

Lesd meg Ryan Lochte és Matthew McConaughey közös olimpia szelfijét!http://www.life.hu/news/20160813-ryan-lochte-uszo-es-matthew-mcconaughey-szinesz-kozos-olimpia-szelfit-lottek-rioban.htmlNem akármilyen fotó került fel Lochte Instagram-oldalára. Az úszófenomén a jóképű színésszel, Matthew McConaughey-vel pózol.NewsOrigoKenderesi Tamás Phelps családjával is lőtt egy szelfithttp://www.life.hu/news/20160813-kenderesi-tamas-uszo-michael-phelps-csaladjaval-is-lott-egy-szelfit.htmlAzt már mindenki tudja, hogy Kenderesi Tamásnak Michael Phelps a példaképe, így érthető, hogy a 200 méteres pillangóúszás döntőjében bronzérmet nyerő fiatal próbálja kimaxolni a riói olimpia nyújtotta lehetőségeket.News--Hosszú Katinka több mint 130 millió forint jutalmat kaphat az államtólhttp://www.life.hu/news/20160813-hosszu-katinka-tobb-mint-130-millio-forint-jutalmat-kaphat-az-allamtol-rio-utan.htmlAhogy arról a Life.hu beszámolt, Hosszú Katinka fantasztikus eredménnyel, három aranyéremmel és egy ezüsttel zárta a riói olimpiát. Csodaúszónk anyagilag is jól jár a sikerekkel, több mint 130 millió forint jutalmat kaphat az államtól.NewsOrigoMikor lökjön az ember ekkorát, ha nem egy olimpiai döntőben? Márton Anita bronzérmeshttp://www.life.hu/news/20160813-marton-anita-bronzermes-sulylokesben-a-rioi-olimpian-es-orszagos-csucsot-dobott.htmlMárton Anita bronzérmet nyert súlylökésben 19.87 méteres új országos csúccsal a riói olimpián. Az amerikai Michelle Carter az utolsó körben előzte meg a végig vezető új-zélandi Valerie Adamset. News--"Amiért jöttem, megszereztem” - Kapás Bogi bronzérmet nyert 800 gyorsonhttp://www.life.hu/news/20160813-kapas-boglarka-bronzermet-nyert-800-gyorson-a-rioi-olimpian.htmlKapás Boglárka bronzérmet nyert 800 gyorson a riói olimpián, az aranyérmes Katie Ledecky pedig óriási világcsúcsdöntést mutatott be. A 23 éves magyar úszó sokáig a második helyen állt, végül két tizeddel kikapott a brit Jazz Carlintól.News--Cseh Laci Phelpsszel és Le Clos-val hármas holtversenyben nyert ezüstérmethttp://www.life.hu/news/20160813-cseh-laszlo-uszo-phelpsszel-es-le-clos-val-harmas-holtversenyben-nyert-ezustermet.htmlJoseph Schooling Szingapúr első olimpiai bajnoki címét szerezte, de a 100 méteres pillangóúszás döntője elsősorban nem emiatt került az érdeklődés középpontjába, hanem azért, mert a második helyen hármas holtverseny született. NewsAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.