Dráma! Kizuhant az ablakon egy magyar kisfiú Írországban

Forrás: Thinkstock -
ablak Írország baleset kórház esés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég borzalmas tragédia történt a magyar családdal: kisfiuk kizuhant írországi otthonuk ablakából. Az édesanya megosztotta a szörnyűség részleteit, ami egy pillanat alatt történt. Épp csak annyira hagyta magára a kisfiát, hogy vizet hozzon neki.

Már hatalmas a boldogság a családban, ugyanis az ablakból kiesett kisfiú mosolyogva szaladgál a dublini kórház folyosóján, azonban nemrég még nem volt ilyen vidám a helyzet: az életéért aggódtak a szülők. Az édesanya úgy döntött, megosztja a tragédia részleteit, mert rengeteg valótlanság jelent meg róluk.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

"Ketten voltunk otthon Kristófkával, a kutyával játszott, majd felmászott a kanapéra, ami közvetlenül az ablakunk alatt van. Nem igaz, hogy magára hagytam a lakásban, ilyet soha nem tennék.

"Végig ott ültem vele szemben és figyeltem, csak akkor mentem ki a konyhába, amikor inni kért.

Aztán már csak a puffanást hallottam, és rohantam le a ház el, mint egy őrült" - mondta a kisfiú édesanyja a Blikknek. A gyermek betonra esett, koponyája megsérült, de szerencsére hamar ott volt a segítség. Megműtötték, és mára már sokkal jobban van. A vizsgálatok szerint a gyermeknek nem lesznek maradandó sérülései, tökéletesen felépülhet.

"Amikor már beszélni is tudott, a betegágyán a kiskutyáját kereste. Imádják egymást a kutyával,

aki fel-alá járkál a lakásban nyugtalanul, amióta nincs otthon Kristóf. Nagyon bánt, hogy egyesek rossz szülőnek tartanak minket, miközben

mi tényleg ezért a kisfiúért élünk a feleségemmel.

Egy ilyen véletlen baleset bárkivel előfordulhat, de természetesen tanultunk belőle" - mondta az édesapa, aki annyit üzent mindenkinek, hogy ne ítélkezzenek mások felett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.