Oroszország halál fiatal bokszoló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy 15 éves bokszoló hunyt el egy ifjúsági tornán vívott mérkőzése után Oroszországban. Az eset miatt nyomozást indítottak.

Tragikusan fiatalon halt meg egy bokszoló Oroszországban. Még csak 15 éves volt a sportoló, aki egy ifjúsági tornán vívott mérkőzés után hunyt el. Anton Szidorovot fejét többször is érték ütések a meccs közben, kétszer emiatt a padlóra is került. A mérkőzésvezető ezek után beszüntette az összecsapást, de meglehet, hogy már túl későn.

Képünk illusztráció Forrás: Image Source/© Image Source, all rights reserved./Reb Images

A fiú epileptikus rángógörcsöt kapott, és hiába próbáltak rajta rögtön segíteni, a rohamkocsiban az életét vesztette. A hatóság úgy sejti, hogy a fiatal halálát nemcsak az azon a mérkőzésen bevitt ütések okozták, hanem egy korábbi fejsérülés is közrejátszott. Emiatt ringbe sem szabadott volna engedni a fiatalt, így halált okozó gondatlanság vádjával indították el a nyomozást – írja az MTI.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.