Meghalt David Hamilton fotóművész, filmrendező

Forrás: AFP/Pierre Verdy -
fotóművész David Hamilton filmrendező meghalt
Meghalt pénteken David Hamilton brit fotóművész, filmrendező, akinek tizenéves lányokról készült aktfotói részben rajongást, részben bírálatot váltottak ki a közönségből. A francia média úgy értesült, hogy Hamilton öngyilkosságot követett el párizsi lakásában, miután az utóbbi időben több volt modellje azzal vádolta meg, hogy szexuálisan zaklatta, illetve megerőszakolta.

A francia hatóságok azt közölték, hogy a 83 éves Hamiltonra a lakásában találtak rá. Halálának okaként szívének leállását jelölték meg. Arról nem voltak hajlandók nyilatkozni, hogy igaz-e az öngyilkosságáról szóló jelentés. A francia média azonban tudni véli, hogy a művész végett vetett az életének.

David Hamilton fotóival pózol Forrás: AFP/Pierre Verdy


Flavie Flament francia rádióbemondó azzal vádolta meg nemrég, hogy megerőszakolta őt, amikor még csak 13 éves volt. Más nők is hasonló esetekről számoltak be vele kapcsolatban. Hamilton viszont perrel fenyegette meg vádlóit. Az Europe 1 rádió szerint szerdán azt mondta: ártatlan, és joga van ahhoz, hogy ekként kezeljék.

Meghalt Fidel Castrohttp://www.life.hu/news/20161126-meghalt-fidel-castro-a-hirt-raul-castro-jelentette-be.htmlÉletének kilencvenedik évében elhunyt Fidel Castro, a kubai forradalom "atyja". A halálhírt fivére, Raúl Castro kubai elnök jelentette be, aki nyolc évvel ezelőtt vette át az ország vezetését bátyjától.News--A Black Friday őrületében egy rendőrt nyakon szúrtak Leedsbenhttp://www.life.hu/news/20161125-nyakon-szurtak-egy-rendort-leedsben-a-black-friday-alatt.htmlA Black Friday a hatalmas leárazásokról szól, ilyenkor van csak igazán nagy tömeg a bevásárlóközpontokban. A nagy kavalkád a tolvajoknak kedvez a leginkább. Egy szemfüles rendőrnek viszont a sokaság ellenére sikerült kiszúrnia fosztogató, aki nyakon szúrta elfogóját. NewsThinkstockRubint Réka ismét megmutatta mekkora szíve vanhttp://www.life.hu/news/20161125-rubint-reka-negyven-gyereket-vitt-el-cirkuszba.htmlA fitneszmami nem először jótékonykodik, egyre többször segít a rászorulókon. News--Wendler Enikő első helyezett lett New York egyik nagy zenei versenyénhttp://www.life.hu/news/20161125-wendler-eniko-a-virtuozok-fuvolistaja-elso-lett-egy-new-yorki-zenei-versenyen.htmlNew York egyik nagy zenei versenyét a VIVO – International Youth Music Competition-t november 20-án rendezték meg. A rangos zenei versenyen első helyezett lett a Virtuózokban szereplő Wendler Enikő. NewsOrigoVádat emeltek az apját megvakító nógrádi férfi ellenhttp://www.life.hu/news/20161125-nogradi-ferfi-megvakitotta-sajat-apjat-vadat-emeltek-ellene.htmlElfajult egy családi vita. A fiú és édesanyja közösen bántalmazták az édesapát, ellenük a Salgótarjáni Járási és Nyomozó Ügyészség emelt vádat, mivel a férfi fél szemére megvakult. News--Fiatalkorú lány volt az áldozat akit állítólag a mentősök zaklattakhttp://www.life.hu/news/20161125-ket-mentos-elsosegely-nyujtas-utan-zaklatta-a-fiatalkoru-lanyt.htmlA mentőautó egy fiatal lányhoz érkezett, ám az elsősegély nyújtás mellett zaklatás és fajtalankodás is történt. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.