Napi 22 órát tölt fűzőben Samantha Malone, hogy vékony dereka legyen

Forrás: Thinkstock -
fűző karcsú derék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 28 éves nő mindenre képes azért, hogy olyan alakja legyen, amilyet megálmodott magának. Szinte le sem veszi magáról a fűzőt!

Megszállottja lett Samantha Malone a karcsú deréknak, és még az sem tántorítja el a fűző viselésétől, hogy tudja, abszolút egészségtelen. Ő gyorsan akart minél látványosabb eredményt elérni, ezért napi 22 órán keresztül hordja a kényelmetlen ruhadarabot.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

Csakis azért veszi le a fűzőt, hogy kimoshassa, valamint, hogy ő lezuhanyozhasson, de ha tehetné soha nem is válna meg tőle. Saját bevallása szerint eleinte nagyon nehéz volt megszoknia a viseletet, alig kapott levegőt, annyira fájtak az összeszorított bordái. A fájdalom ellenére viszont tovább hordta a fűzőt, még azután is, hogy az orvosa figyelmeztette arra, mennyire egészségtelen. Természetesen nem törődött az intelmekkel, már két éve viseli ezeket a ruhadarabokat, és szerinte így már nagyon szexi az alakja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.