Bikiniben fürdött a jeges tengerben Lorraine Kelly műsorvezető - Videó!

Forrás: Citizenside/(c) copyright citizenside.com/Citizenside/Richard Goldschmidt -
tenger Lorraine Kelly bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Házassági évfordulóját ünnepelte a brit Lorraine Kelly, de nem ám egy napsütötte tengerparton, hanem a Déli-óceánnál. A műsorvezető nemcsak szemlélte a vizet, fogta magát, és meg is mártózott benne.

Méltó módon ünnepelte Lorraine Kelly a 25. házassági évfordulóját. Férjével úgy döntöttek, nem egy napfényes tengerparton, heverészéssel töltik ezt a jeles napot, hanem egy sokkal ridegebb vidéken. A Déli-óceánhoz utaztak, de ettől még a fürdőzés nem maradt el!

Az 57 éves műsorvezető nem félt megmártózni a jéghideg vízben Forrás: Citizenside/(c) copyright citizenside.com/Citizenside/Richard Goldschmidt

Ki tudja milyen indíttatásból, de a műsorvezető mindenképpen meg akart mártózni a szó szerint jeges vízben. Tette mindezt bikiniben! A bátor Lorraine az Antarktisz közelében meglehetősen sietősen mártózott meg a vízben, ami nem csoda, tekintve, hogy borzalmasan hideg volt, a testét pedig semmi nem fedte. Ettől függetlenül biztosan életre szóló élmény lehetett, amit nem sokan csinálnának utána.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.