Szörnyű titkot fedett fel az eltűnt magyar fiatal, Nesztler Natália Facebook-fotója

Forrás: Police.hu -
tinédzser eltűnt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy erőkkel keresi a rendőrség a 17 éves Nesztler Natáliát, aki január 21-én tűnt el egy komáromi gyerekotthonból.

A nyilvánosság segítségét kéri a rendőrség Nesztler Natália eltűnési ügyében. A lány 2017. január 21-én egy komáromi gyermekotthonból ismeretlen helyre távozott, és azóta nem adott magáról életjelet. A felkutatására tett rendőri intézkedések ez idáig nem vezettek eredményre.

Forrás: Police.hu

Nesztler Natália körülbelül 170 centiméter magas, haja és szeme színe barna, normál testalkatú. Eltűnésekor fekete színű kabátot, fehér papucsot viselt.

A lány Facebook-oldala semmilyen aktivitást nem mutat, egy fotó azonban aggodalomra ad okot: valószínűleg Natáliát jó ideje az öngyilkosság gondolata foglalkoztatta – írja a Ripost.

A Komáromi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a lány hollétével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-34-517-777-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 "Telefontanú" zöld számán, a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.