Ebből is látszik, hogy a teremtőnek volt humora - Fotók!

fotósorozat vicces humor
Néha a legegyszerűbb dolgok lehetnek a legviccesebbek, ha nyitott szemmel jár az ember. Íme, néhány fotó, melyeket megnézve garantáltan nem marad szem szárazon. 

Veled is előfordult már, hogy egy-egy vicces élethelyzetet láttál, amit érdemes lett volna lefotózni, hiszen elmesélni úgysem lehet? Nos, mi összegyűjtöttük azokat, amelyeket mások megörökítettek az életük során.

Így most megnézhetjük, hogy miként olvad bele a nagymama a szőnyeg mintájába, hogyan válik egy kisgyerek tűzcsappá, valamint azt is, hogy mi köze van egy tanárnőnek a szövegkiemelő filctollhoz. Nem is beszélve Justin Timberlake-ről, akinek a frizurája olyan, akár egy zacskós leves – tette közzé a BoredPanda.

/1702/Ebb_l2017220144751Művészetté varázsolta rémálmait a férfi: fotók!http://www.life.hu/kult/20170216-ijeszto-kepsorozat-egy-ferfi-remalmairol.htmlA 22 éves férfi brutális rémálmoktól szenved minden éjjel. Egyszer elhatározta, hogy életre kelti a fejében megjelenő félelmetes látomásokat. KultOrigoÍgy nézett ki terhesen Marilyn Monroe - Fotók!http://www.life.hu/kult/20170216-igy-nezett-ki-terhesen-marilyn-monroe.htmlSoha nem látott fotók kerültek nyilvánosságra a terhes Marilyn Monroe-ról. A filmcsillag titokban tartotta várandósságát, ez idáig pedig a képeket sem adták ki, amiket annak idején Frieda Hull készített a sztárról. KultAFPÍgy nézünk ki, amikor sztárokra szeretnénk hasonlítani - Fotók!http://www.life.hu/kult/20170214--nathalie-croquet-egy-no-aki-probalja-lemasolni-a-sztarokat.htmlMindannyian elképzeltük már, hogy milyen jó lenne egy-egy pillanatra belebújni valamelyik szexi sztár bőrébe. Egy nő, Nathalie Croquet most kipróbálta – ez lett a végeredmény. Kult--Ma ünnepli Erzsébet a 65. évét királynőként - Fotók!http://www.life.hu/kult/20170206-65-eve-valt-kiralynove-erzsebet.htmlFebruár 6-án van 65 éve, hogy Erzsébet királynő elfoglalta az angol trónt. Ez idő alatt sokat tett szeretett országáért. Kult--Fotókon az albínó emberek hipnotizáló szépségehttp://www.life.hu/kult/20161124-albino-emberek-kulonleges-szepseget-orokitette-meg-julia-taitsyfotos.htmlElképesztő fotósorozatot készített Julia Taitsy, hogy bemutassa a társadalomtól sokszor elszigetelten élő albínó emberek szépségét. KultOrigoExkluzív sorozat: soha nem látott fotók az örök vadóc Madonnárólhttp://www.life.hu/kult/20160817-soha-nem-latott-fotok-madonnarol-25-eves-a-vadoc-enekesno.htmlAz 58 éves Madonnáról rengeteg felvételt és képet láthattunk már, de olyanokat, mint ez, még soha. A maga természetességében láthatjuk a dívát, minden mesterséges beállítás nélkül. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.