Forró csókot adott műsorvezető-társának Monica Bellucci

szexi Monica Bellucci ceremóniamester Cannes-i filmfesztivál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Monica Bellucci a 70. alkalommal megrendezett Cannes-i filmfesztivál ceremóniamestereként olyat tett, amitől mindenki szája tátva maradt: kérdés nélkül megcsókolta a műsorvezető-társát. 

Ahogy azt a Life.hu megírta, tegnap kezdetét vette a Cannes-i filmfesztivál. A megnyitón a közönség nagy tapssal fogadta a zsűrielnök Pedro Almodóvar spanyol rendezőt, aki a testület nyolc tagja gyűrűjében vonult fel a Fesztiválpalota vörös szőnyegén.

A ceremóniamester, Monica Bellucci pedig csodálatosan festett. A híres színésznő nyolcadik alkalommal vett részt a neves eseményen, és már másodszorra ő az est záróeseményének háziasszonya.

Íme a pillanat, amiről mindenki beszél Forrás: AFP/Valery Hache

De kivéletesen nem csak a szépségével hívta fel az emberek figyelmét: műsorvezető társát, Alex Lutz-ot egy váratlan pillanatban elkapta, és erotikus filmekbe illően csókolta meg a színpadon.

A férfi láthatóan nem ellenkezett, sőt, hagyta, hogy az 52 éves sztár rongybabaként rángassa őt egy világ szeme láttára - írta meg a DailyMail.

Monica Bellucci terhes, vagy csak előnytelenül öltözött?

Monica Bellucci még most is igazi szexszimbólum, pedig már 52 éves is elmúlt. A legutóbbi megjelenésén is gyönyörű, de a pocakja gyanúsan gömbölyödik. Vajon csak előnytelen ruhát vett fel, vagy gyermeket vár a színésznő? Fotó!

Ennyi volt? Hujber Feri visszavonul?http://www.life.hu/sztarok/20170518-hujber-ferenc-visszavonul.htmlÚgy tudni, Hujber Ferenc egy időre elvonul a nyilvánosság elől.TV + SztárokOrigoExek az Édenben: Exek Zsuzsi őrülten féltékeny Bernirehttp://www.life.hu/sztarok/20170518-exek-zsuzsi-orulten-feltekeny-bernire.htmlAz Exek az Édenben lassan a végéhez közelít, nem csoda, ha tetőfokára hág a feszültség a játékosok között. Zsuzsit például megszállta a zöld szemű szörny, és nagyon nehezen bírt az indulataival.TV + SztárokOrigoPápai Joci elhagyja az országot?http://www.life.hu/sztarok/20170518-papai-joci-elhagyja-az-orszagot.htmlNagy bejelentésre készül Pápai Joci. Lehet, hogy elhagyja az országot?TV + Sztárok--Erdélyi Mónika szerint Nádai Anikónak nagyon nehéz lesz a kibeszélőshowhttp://www.life.hu/sztarok/20170518-erdelyi-monika-szerint-nadai-anikonak-nehez-lesz-a-kibeszeloshow.htmlAz RTL Klub feléleszti a Mónika show-t, csak nem Mónikával. A műsorvezető Nádai Anikó lesz, a korábbi háziasszonya el is mondta a véleményét a csatorna választásáról. Szerinte nagyon nehéz dolga lesz Anikónak. TV + Sztárok--Győzike megmutatta, hogyan lepték el kommandósok a házát - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170518-gyozike-megmutatta-hogyan-leptek-el-kommandosok-a-hazat.htmlGyőzikére rászállt a hatóság, kommandósok lepték el az utcát, ahol lakik. A showman szomszédja meg is örökítette a megalázó jelenetet, íme, a fotó! TV + SztárokOrigoIlyen még nem volt! Mindenki szexelt az Exek az Édenben villájában (18+)http://www.life.hu/sztarok/20170517-mindenki-szexelt-az-exek-az-edenben-villajaban-18.htmlAz Exek az Édenben villájában igencsak forró a hangulat, a szereplők nem bírnak egymással, egyre többször szexelnek. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.