R. Kárpáti Péter 23 év után elvált, de újra megtalálta a szerelmet

Fotó: Bielik István - Origo -
R. Kárpáti Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nehéz hónapokon van túl az 54 esztendős R. Kárpáti Péter. A Barátok közt egykori sztárjának hosszú időn át húzódott a válása, de azóta ismét boldog, hiszen újra beköszöntött az életébe a szerelem.

Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Péter és lánya, Rebeka jelenleg a TV2 utazós realityjével Ázsiába mentek, de előtte a színész még mesélt kicsit új kapcsolatáról. Kiderült, hogy új kedvesével már össze is költözött. "Még friss a dolog, a nagy nyilvánosság elé nem is szeretnénk még kiállni" – nyilatkozta szűkszavúan R. Kárpáti Péter a Blikknek.

R. Kárpáti Péter Fotó: Bielik István - Origo

Volt feleségével, a szintén színész Kenéz Mariannával tavaly futott végleg zátonyra a kapcsolatuk. 2008-ban már egyszer különköltöztek, sőt a válókeresetet is beadták, de három évvel később újra egymásra találtak. Házasságukat végül nem tudták megmenteni, ezért tavaly tavasszal úgy döntöttek, lezárják az elmúlt 23 évet, és másodszor is beadják a keresetet.

Nemrég vettük át a papírokat, azaz most már hivatalosan is lezárult a dolog. Nagy szerencse, hogy barátságban váltunk el, így mindkettőnk számára könnyebb."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.