Kasza Tibi beégette a menyasszonyát: videó!

reggel Manker Kasza Tibi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kasza Tibi nem szívbajos, bármiből képes poént csinálni, ha úgy tartja kedve. Ez bizonyára már Andinak is feltűnt, de úgy tűnik, erre a lépésre ő sem számított. 

Kasza Tibi egy igazán nem mindennapi videót tett fel a közösségi oldalára. A sztár egy idillikus reggeli pillanatot filmezett le, de Manker arcára egyszer csak kiült a rémület: "Ne már, ugye ezt nem teszed ki?"

Dehogynem, Tibi gond nélkül kitette. Nyilván, Andi nem szerette volna, ha a fél világ nézegeti, ahogy egy túlméretezett tréningfelsőben ül, a hajában egy törölközővel, de a híres műsorvezető szerint ez tök belefér.

A követők persze jól szórakoztak a felvételen, főleg azon a pillanaton, amikor Manker rájött, hogy bizony ezt is mindenki látni fogja.

A Facebookon feszült egymásnak Hajdú Péter és Kasza Tibi

A sztárok véleménykülönbsége keveredtek, aminek a közösségi oldalaikon adtak hangot. Egymásnak feszültek az érvek és ellenérvek. Ez lett belőle: olvass tovább itt..

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.