Nőket fogdos a budapesti villamosokon egy szatír

Forrás: Mudra László/Mudra László -
nők szatír
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Budapesti villamosokon fogdossa az utasokat egy szatír. Egyelőre nem tudták elfogni a férfit. 

3 év után újra felbukkant az a férfi, aki általában a Móricz Zsigmond körtér környékén szokta fogdosni a mit sem sejtő női utasokat. Egy névtelen nyílt levélből derült ki, hogy a férfi ismét a combinókon zaklatja a hölgyeket.

Leült a nők mögé és a kezével a szék alatt taperolta őket. Le kellett szállnom a körtéren, ezért csak annyit mondtam az egyik hölgynek, hogy a mögötte ülő férfi nem megbízható - írta a szemtanú a nyílt levélben. Azt is elmesélte, hogy a férfi megjelenése valamivel konszolidáltabb, mint régen: rövidebb a haja és soványabb a testalkata is.

Szabadon garázdálkodik a combinós szatír
Képünk illusztráció Forrás: Mudra László/Mudra László

Az ügy kapcsán a BKK is megszólalt, de túl sok jó hírrel nem tudtak szolgálni:

"A közbiztonsági problémák kezelése a rendőrség feladata. A járművezetők nem tudják folyamatosan figyelni az utasok viselkedését. Ha viszont jelzik feléjük, kötelesek megtenni a kötelező lépéseket. Elsőnek a problémás utast szólítják fel, hogy hagyja el a járművet, ha ez eredménytelen, rendőrt kell hívniuk" - írta meg a Bors.

Azt nem tudni, hogy érkezett-e bejelentés a férfival kapcsolatban, hiszen a rendőrségnek pontos időpont és helyszín hiányában nincs kapacitása a többszáz bejelentés közül kikeresni az esetet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.