Durván beszóltak VV Zsoltinak

Forrás: RTL II -
VV Zsolti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Zsolti azt állítja, elfelejtette, hogy lejárt a bérlete. Természetsen pont akkor jöttek az ellenőrök is, akik megbüntették, miközben az RTL Klubba tartott. A srácot nem is ez zavarja, hanem az, ahogyan beszéltek vele. 

"Elég sok a munkám, és megfeledkeztem róla. Nem mentség, szabályt sértettem, ugyanúgy vonatkozik rám a büntetés, mint bárki másra! Reggel a munkába siettem, amikor már csak egy megálló volt az RTL-ig. Felém állt egy hölgy, 3 közteressel és a bérletemet kérte. Már akkor fura volt, mert kötőszóként a celebkémet használta" - írta posztjában Zsolt a Facebookon. A fiú meg akarta mutatni, hogy nála vannak az előző szelvények is, tehát nem szokott bliccelni, mire elmondása szerint az ellenőr így reagált: "A buziskodás helyett jegyet kéne venni!"

Forrás: RTL II

Zsolt felháborodott, az pedig végképp kiverte nála a biztosítékot, hogy az ellenőr hozzátette, tehet panaszt, ők négyen vannak, Zsolt egyedül, nekik fognak hinni. VV Zsolt ezt követően telefonos bejelentést tett. Kedvesek voltak vele, de azt kérték, amíg kivizsgálják az esetet, addig is fizesse be a csekket.

"A büntetést befizettem, és szomorúan veszem tudomásul, hogy már bárki kaphat olyan hatalmat, amivel nyugodt szívvel visszaélhet, hiszen nem kerül felelősségre vonásra. Sajnálom, hogy ez megtörténhetett 2017-ben. Isten látja lelkem, nem szándékosan blicceltem, tudom, hogy meg kell büntetnie, ez a dolga, de ha csak láttam volna az együttérzés szikráját. De semmi. Szívből gyűlölt. Örült, hogy most elkapott. Nem tudom, mivel szolgáltam rá, azt sem, hogy találkozunk-e még" - írja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.