Ma töltötte be 72. életévét Kudlik Júlia

Forrás: TV2 -
Kudlik Júlia bemondó születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Magyar Televízió egykori sztárja ma ünnepli 72. születésnapját. Isten éltesse sokáig Kudlik Júliát. 

A Magyar Televízió bemondó és műsorvezetőnője ma ünnepli 72. születésnapját. Már 14 éve visszavonult, a nevét mégis sokan ismerik, hiszen hosszú időn át találkozhattunk vele nap mint nap a képernyőkön.

Kudlik Júlia Forrás: Magyar Televízió/Archív

Ráadásul a pályafutása során számos kitüntetésben is részesült: 2001-ben elnyerte a Magyar Televízióért Életműdíjat, 2004-ben a Magyar Televízió Örökös Tagja lett, 2013-ban pedig a A Magyar Érdemrend tisztikeresztjét is bezsebelte. Nem is beszélve még számos másik elismerésről.

Júlia egyébként a visszavonulása óta már tévét sem néz, nem foglalkozik médiával, de ettől még nagyon is színes, aktív életet él. Kihasználja a lehetőségeket, és igyekszik minél több helyre elutazni, külföldön és belföldön egyaránt.

Bor, mámor, buli - ez vár rád hétvégén! Programajánlóhttp://www.life.hu/kult/20170712-programajanlo-julius-15-ei-hetvegere.htmlDobd fel a nyarad - ne maradj le a fesztiválokról, legyen szó, gasztronómiáról vagy zenés bulikról. Mutatjuk, ezen a hétvégén hova érdemes menni. KultThinkstockHarrison Ford 75 éves: egy páratlan karrier legemlékezetesebb szerepeihttp://www.life.hu/kult/20170711-harrison-ford-75-eves.htmlA mai napon ünnepli a 75. születésnapját az a színész, akit választottak már meg minden idők legnagyobb mozisztárjának, aki eljátszott a filmtörténet legikonikusabb figurái közül hármat is, és akinek a pályafutása immár hatodik évtizede tart, nem csökkenő lendülettel. Harrison Fordot a jubileumi alkalomból a legjelentősebb szerepeinek felidézésével köszöntjük. KultOrigoQuentin Tarantino filmet készít Sharon Tate brutális meggyilkolásáról?http://www.life.hu/kult/20170713-quentin-tarantino-filmet-keszit-sharon-tate-brutalis-meggyilkolasarol.htmlEgész Amerikát megrázta az 1969-ben történt brutális gyilkosság: Roman Polanski terhes feleségét gyilkolták meg Charles Manson hippivezér hívei. Számos módon feldolgozták már a tragédiát, de a hírek szerint most Quentin Tarantino kívánja vászonra vinni a sokkoló történetet. Kult--Minden idők 13 legmegbotránkoztatóbb videoklipje (18+)http://www.life.hu/kult/20170710-minden-idok-legmegbotrankoztatobb-videoklipjei.htmlLegyen szó mozifilmekről, könyvekről, napi hírekről vagy akár videoklipekről, - valljuk be - manapság egyre nehezebb alulról súrolni a közönség ingerküszöbét. Sokan próbálkoznak ezzel a művészvilágban és a filmipar mellett főleg a zeneipar az, ahonnan - dalszövegek és videoklipek formájában - ömlik a nyakunkba az erőszak. Szinte a végtelenségig sorolhatnánk azokat a zeneszámokat, amelyekhez olyan képi világot társítottak a rendezők, amelyek a megjelenésük korában a legtöbb emberben kiverték a biztosítékot – ezek közül válogattunk most 15 darabot, időrendi sorrendben.KultOrigoIllusztrációival mesél a világ fontos dolgairól Lola Vendetta: Fotók!http://www.life.hu/kult/20170712-lola-vendetta-nem-fel-oszinte-illusztraciokat-kesziteni-a-vilagrol.htmlA fiatal nő oldalát rengetegen követik, mert olyan képeket készít, amelyekkel rendkívül sokan tudnak azonosulni. KultOrigoRobbie Williams teljesen pucér új lemeze borítóján http://www.life.hu/kult/20170712-robbie-williams-teljesen-pucer-uj-lemeze-under-the-radar-vol-2-boritojan.htmlEddig ki nem adott dalaiból készített lemezt Robbie Williams Under The Radar Vol. 2 címmel, amely nem csupán a zenei anyag miatt lehet hatalmas öröm - leginkább a női - rajongóknak. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.