Szilágyi István fia 5 évet kaphat apja összeveréséért

Forrás: RTL Klub -
szilágyi istván börtön Lópici Gáspár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vádat emeltek Szilágyi István fia ellen, mivel az ügyészség megalapozottnak találta a gyanút. Péter úgy összeverte az apját, hogy annak több bordája is eltört. Azóta nem engedték haza a fiút.

Szilágyi Istvánt kórházba kellett szállítani miután összeverte a fia, Péter. Több bordája is eltört az ország Lópici Gáspárjának. A fiát a rendőrök vitték el, azóta sem mehetett haza, hiába várják őt. Szilágyi István ugyanis már megbocsátott neki, de ettől még vádat emelnek ellene, ugyanis az ügyészség megalapozottnak találta a gyanút.

Szilágyi István fia öt évet is kaphat Forrás: RTL Klub

A 46 éves Péter a vád szerint súlyos testi sértést követett el, amikor édesapját megverte, és a híresztelések szerint még a földön is rúgdosta. "A Budapesti X. és XVII. Kerületi Ügyészség vádat emelt a férfival szemben a bűncselekmény elhárítására idős koránál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett súlyos testi sértés bűntette miatt" - mondta a Borsnak Bagoly Bettina, a főügyészség sajtószóvivője. Ez azt jelenti, hogy

Péter számára súlyosbító körülmény lesz édesapja kora: 79 évesen ugyanis képtelen volt védekezni.

A színművész fia azóta előzetes letartóztatásban van, és nem is fog szabadulni addig, amíg a végleges büntetéséről nem döntenek. Ez egyébként egytől öt évig terjedő szabadságvesztés lehet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.